Datálva a next-gen GTA V dobozos változata

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Egyelőre csak digitálisan beszerezhető a Grand Theft Auto V next-gen változata, de hamarosan ennek vége, a Rockstar ugyanis megerősítette, hogy a hónap közepén dobozos változatban is megvásárolhatjuk a játékot.

A Rockstar tájékoztatása szerint a Grand Theft Auto V dobozos kiadása április 12-től lesz megvásárolható PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A Rockstar hivatalos oldalán már előrendelhető next-gen változatok fizikai változatai 39,99 dollár, vagyis közel 11 ezer forint ellenében lesznek majd bezsebelhetőek.

Ami egészen borsos ár egy ennyi idős játékért, ráadásul a digitális változatok ennél sokkal jobb áron szerezhetők most be. Egy korábban meghirdetett kedvezménynek köszönhetően június 14-éig 9,99 dollárba került a PlayStation Store-on keresztül a GTA V, míg Xbox Series X/S-re 19,99 dollár ellenében tudjuk megvásárolni a játékot.

A PlayStation 5-tulajdonosok ráadásul ingyen tölthetik le a GTA Online-t, ami Xbox-konzolokon 9,99 dollárba kerül.

10.
10.
DarkLord
crytek, így soha nem fog hozzá jutni ehhez a játékhoz, tuti csk miatta van ez az egész, hogy mindenre kiadják és újból és újból megfialtatják. Amúgy ennyire brutál pénzfejőt találni ritka dolog a 6-nak, ha egyszer kijön 2030-ban tuti nem lesz ekkora sikere, mert megismételni szinte lehetetlen ott a jó péda rá, hogy a Red Dead 2-nek semmit se ért a multija, pedig szerintem baromi nagy potenciál rejlik benne (bár nem tudom, hogy azóta hozzányúltak e, mert amikor kijött, akkor játszottam vele párszor, de semmit sem ért).
8.
8.
Deadpool
7.
7.
dcba
#5: Majd PS7-re, mivel mar most tudjak, hogy oda is ki lesz adva :)
6.
6.
Gerzson95
#5: Igen. Remasterelve. XD
5.
5.
GemForge
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...