MythForce - ettől a csapattól He-Man is elpirulna

  • Írta: szlav
  • 2022. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A múltszázad D&D-játékait felújító Beamdog egy nagyszerű önálló projekttel állt elő. A kooperatív akcióra kihegyezett MythForce a 80-as évek rajzfilmjeinek minden vonzerejével kelti életre a klasszikus szerepjátékok hőseit.

A Beamdog stúdió neve elsősorban a Baldur's Gate, az Icewind Dale vagy a Neverwinter Nights felújított változatai kapcsán lehet ismerős, az egykori BioWare-es fejlesztők csapata azonban most egy roppant izgalmas új projekttel rukkolt elő. A MythForce az olyan 80-as évekbeli fantasy rajzfilmekből vesz ihletet, mint a He-Man, a Thundercats vagy maga a Dungeons & Dragons, ezt pedig le sem tagadhatná egy ilyen bemutatkozó előzetessel:

A zsánerét tekintve a MythForce egy kooperatív kalandra kihegyezett roguelite akciójáték, melyben a legfőbb feladatunk az lesz, hogy a barátainkkal összedolgozva kipucoljuk a csapdáktól és gonosz lényektől hemzsegő várakat, természetesen némi fényes loot reményében. A csapatjátékot a négy főhős, Victoria, Rico, Maggie és Hawkins eltérő képességei szavatolják.

További érdekesség, hogy a Beamdog csapata (ismét csak a szombat reggeli rajzfilmek mintájára) újabb és újabb epizódokkal bővíti majd a játékot - így érkeznek majd az újabb helyszínek és a további játszható hősök is. Ennek nyomán az első epizód a MythForce Episode 1: Bastion of the Beastlord nevet kapta, melynek korai változata április 20-án már elérhető lesz az Epic Games Store kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...