A Sony demókat is vár a PlayStation Plusba a fejlesztőktől

  • Írta: gorien
  • 2022. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Game Developer forrásai szerint a Sonyval partneri kapcsolatban álló fejlesztőstúdiók értesítést kaptak nemrég: a jövőben, ha a játékuk része a PlayStation Now kínálatának, demót is kell készíteniük hozzá.

Úgy néz ki, a PlayStation Plus megújításán túl a Sony általában is próbál frissebb hozzáállásra váltani több területen. A napokban érkezett a hír, hogy jobban ráfekszik a játékmegőrzésre a külön erre alapított Preservation Teammel, most pedig a Game Developer értesült arról, hogy a Sony egy új elvárásról értesítette partnereit: a PlayStation Plusba kerülő játékokhoz demót is kell készíteniük.

Ezeket a legalább kétórás próbaverziókat a Premium előfizetői szint felhasználói élvezhetik majd, és 12 hónapon át a szolgáltatás részei maradnak. Az értesülések szerint a demókényszer nem visszamenőleges, tehát csak a jövőben elkészülő játékokra vonatkozik, a fejlesztőknek pedig a megjelenés dátumától számítva három hónapjuk lesz arra, hogy a próbaverziót is élesítsék – ráadásul ez csak olyan címekre vonatkozik, amelyeknek az ára meghaladja a 34 dollárt. A VR-játékokhoz nem lesz kötelező demót készíteni.

A megújult PlayStation Plusról és indulásáról itt írtunk részletesebben.

3.
3.
sanyikatarzan
Azt várhatja a Sony, nem igazán vannak olyan fejlesztők akik ki merik rakni a saját produktumukat megjelenés előtt :D
2.
2.
hoaw
#1: Büszkék vagyunk rád.
1.
1.
crytek
Megérkeztek a magyar árak:

PlayStation Plus Essential

1 hónap: 2700 Ft
3 hónap: 7500 Ft
12 hónap: 18 000 Ft
Ez a régi vagyis az eddig ismert szolgáltatás megfelelője, azaz erre előfizetve játszhatunk online, havonta kapunk letölthető PS4-es és PS5-ös játékokat, valamint jogosultak vagyunk extra kedvezményekre a PS Store-ban.

PlayStation Plus Extra

1 hónap: 4200 Ft
3 hónap: 12 400 Ft
12 hónap: 30 000 Ft
Ez az alap PS Plus-előnyökön kívül hozzáférést biztosít a több száz, letölthető PS4-es és PS5-ös játékot tartalmazó PlayStation-katalógushoz.

PlayStation Plus Premium

1 hónap: 5100 Ft
3 hónap: 15 000 Ft
12 hónap: 36 000 Ft


Na akkor a hátralevő fél évem csak 9K lesz atomzsír. Készüljetek ps3as játékok mert érkezem a felhőkből
A multkor összeirtam a listát miket tolnék a ps now kinálatból. Meglepően kevés game jött össze. Kb 45 db game a sony ps3-ps4 érájából összesen
Ezeket megprobálom majd mind a fél évbe besűríteni.. Aztán a következő 10 év alatt csak lesz megint értelmes cím ami miatt újból érdemes lesz majd előfizetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...