Izgalmas projektek készülnek a Remedynél

  • Írta: szlav
  • 2022. május 16.
  • Hír
Link másolása
A Remedy Entertainment is megtartotta az éves üzleti tájékoztatóját, melyből megtudhattuk, milyen újdonságok készülnek a finneknél. Alan Wake, Max Payne és Jesse Faden rajongói dörzsölhetik a markukat.

Eseménydús évek elé néz a Remedy Entertainment csapata, legalábbis határozottan erről árulkodik a stúdió legfrissebb üzleti jelentése. A befektetőknek szánt prezentációból és a CEO, Tero Virtala kommentárjából megtudhattuk, hogy milyen projektekkel készül a csapat 2025-ig, annyit pedig már megelőlegezünk, hogy számos franchise rajongói elégedettek lehetnek, ha valóra válnak az ígéretek.

A lista legizgalmasabb darabja kétségtelenül az Alan Wake II. Habár a napokban bemutatott képeken és a tévés adaptáció bejelentésén kívül sok érdekességre már nem számíthatunk idén nyáron, a tájékoztató során Virtala ismét megerősítette, hogy 2023-ban tervezik piacra dobni a zseblámpás regényíró legújabb történetét.

A Max Payne-sorozat és a Control rajongói is készülhetnek. Habár a Max Payne 3 tizedik évfordulóját csak egy zenei albummal ünnepelhettük, már hivatalosan is a fejlesztés korai fázisába lépett a Max Payne és a May Payne 2 remake-je. Ezekre a címekre tehát még valószínűleg várnunk kell egy keveset, csakúgy mint a Control spin-off játékaira. A stúdió feje nem árulta el, hogy a titokzatos projektek hogyan kötődnek majd a legöregebb ház és Jesse Faden történetéhez, de a tervek szerint ezek a címek is piacra kerülhetnek legkésőbb 2025-ig.

A Remedy futólag említést tett a némileg befuccsolt CrossfireX-ről is, amelyet a stúdió egy részlege továbbra is támogat, ennél azonban jóval izgalmasabb a Vanguard kódnéven futó projekt, amelyet a finnek a Tencent támogatásával készítenek. A free-to-play üzleti modellre támaszkodó PvE-játékról továbbra sem tudunk sokat, Tero Virtala szerint azonban remekül halad a fejlesztése.

1.
1.
crytek
"némileg befuccsolt CrossfireX" Kb a földbe állt. A raklap mod közül kb team deathmatch van csak mást nem is igen tudtam tolni mert nem talál szervert/embert

Mivel minden acsi multis azokon is látszik hogy az emberek letolnak benne pár kört azt mennek a fenébe... 50 meccses acsi pár %-os csak.. ami egy multis címről mindent elmond.

A single része egész jó volt (igaz csak az egyiket toltam le ami ingyenes) Ezt csinálhatnák tovább mert bár rövid volt egész jól elvolt vele az ember
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...