Zenei albummal ünnepli a Max Payne 3 tizedik évfordulóját a Rockstar

  • Írta: gorien
  • 2022. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Max Payne 3 ma ünnepli a megjelenésének tizedik évfordulóját, amiről a fejlesztést végző Rockstar sem akart elfeledkezni. Egy eddig ki nem adott dalokat is tartalmazó, új zenei albummal emlékezik meg a jeles dátumról.

Miután a Rockstar átvette a stafétát a Remedytől, kereken tíz évvel ezelőtt, azaz 2012. május 15-én dobta piacra PlayStation 3-on és Xbox 360-on a Max Payne 3-at. A The Fall of Max Payne után kilenc évvel játszódó epizódban az egykori New York-i zsaruval már São Paulóban találkozunk, de természetesen itt is hullahegyeket hagy maga után. A játék a megjelenése utáni első három hétben közel hárommillió példányban kelt el.

A Rockstar nem hagyja, hogy említés nélkül tűnjön tova az évforduló: ünneplésként egy vadonatúj zenei albumot fog kiadni az év folyamán, amit Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition) címen kereshetünk majd. Bakeliten és streamingplatformokon is beszerezhető lesz, ráadásul korábban ki nem adott dalokat is fog tartalmazni a Healthtől, a soundtrackért felelő bandától.

A Max Payne háza táján egyébként épp nemrég támadt mozgolódás, hiszen kiderült, hogy a Remedy remake-elni fogja az első két epizódot.

5.
5.
dcba
#4: Mert a GTA5 meg mai napig aktiv 4 dik kiadast kapta meg PS5-re mert az emberek pumpaljak a penzt a hulye gta online-ba, igy a rockstarnak kb nincs erdeke abba, hogy uj jatekot keszitsen, eleg generacionkent kicsinositani a gta5-t es ujra es ujra el tudjak adni es az emberek meg lapatoljak bele a penzt az onlineba.

Valoszinu a gta6 is azert kesik mert a r* epp kemenyen dolgozik azon, hogy mit talaljon ki amivel sok sok mikrotranzakciot tudna eladni, azon sem lepidnek meg ha mar single kampany nem is jonne csak ez a gagyi online.

Amugy nem semmi ahogy mennek le ezek a legendas fejlesztok/kiadok, regen imadtam az ubit is az EA is egy csomo fantasztikus jatekot adott ki, a r* maga volt az atyauristen, ma 2022-ben mar ott tartok, hogy nem is foglalkozom EA, ubi es r* hirekkel mert ugyis teljesen felesleges mindegyim csak liverservice-t keszito kapzsi fortelem lett, r*-ra kulon merges vagyok amiery igy elbasztak a gta def edition-t, pedig amiatt rettento izgatott voltam de igy tartsak meg maguknak.
4.
4.
Anti4730
Azert az eleg beteges, hogy a gta5 nem sokkal ezutan jelent meg, es azt meg mindig hypoljak, errol meg ugy beszelnek, hogy azok a nosztalgikus idok..
3.
3.
Heldengeist
Ünnepelhettek volna Max Payne 4-gyel. A Max Payne 3 óta össze-vissza két játékot izzadt ki a Rockstar.
2.
2.
dcba
#1: Kicsit kevesbbe volt dark-os meg noir-os, de en pl imadtam, fantasztikus volt benne a gunplay, igaz amikor az ember mar 10dikre vitte vegig, a cutscenek baromi irritaloak voltak.

Johetne egy Max payne kollekcio PS5re azonnal vennem meg, csak kerem tegyenek bele egy skip cut scene opciot.

Egy Max Payne 4-nek is orulnek :)
1.
1.
manderel
Nem semmi hogy már 10 éves. Mai szemmel sem néz ki rosszul.
Sokan nem tartják a 3-mat már igazi Max Payne-nek, de nekem nagyon bejött, örülnék ha egyszer folytatnák ezt a vonalat.
Kicsit kevés is manapság a jó TPS lövölde.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...