Free-to-play modellre vált a Fall Guys

  • Írta: gorien
  • 2022. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy bejelentéssel készült a Mediatonic: nemcsak, hogy végre befut a Fall Guys: Ultimate Knockout xboxos és switches változata, de azok megjelenésével együtt ingyenesen játszhatóvá válik a játék.

Nagy átalakításon esik át a Fall Guys: Ultimate Knockout: június 21-től free-to-play lesz. Tekintve, hogy a Mediatonic az Epic Gamesé lett, talán nem is olyan meglepő, hogy ugyanazt az utat követi, mint a szintén az Epic alá tartozó Psyonix Rocket League-je: teljesen ingyenessé válik minden platformon, cserébe viszont PC-n csakis az Epic Games Store-ban lehet majd beszerezni az átállás után.

A steames tulajdonosok természetesen nem veszítik el a már megvásárolt játékot, és minden frissítést változatlanul megkapnak, ráadásul a cross-playnek és cross-progressionnek hála a játékosbázisról sem válnak le. Azok, akik már megvették a játékot, egy jelmezválogatást tartalmazó Legacy Packkel lesznek gazdagabbak. Az új szezon egy vadonatúj Season Pass-rendszert is magával hoz, illetve a Showbucks nevű prémium valutát is.

További jó hír, hogy június 21-én a sokat halogatott konzolportok is megérkeznek, azaz PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is játszható lesz a zselébabos battle royale. A fejlesztők azt is elárulták, hogy egy pályakészítőn is dolgoznak, amelyben bizonyos irányelvek mentén magunk fűzhetjük össze a változatos akadályokat.

3.
3.
markoci555
ugyan úgy mint rocket leage-nél, ennél is szívesen kipróbáltam volna ingyen, de ha epic akkor kösz nem, ott rohadjon meg, szépen lassan kihalva, ahogy a streamerek által felkapott játékok szoktak
2.
2.
Viktor_The_Best
Na ez szuper igy mar en is kiprobalom amikor ingyenes lesz. Penzt nem adtam volna erte...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...