Még idén megjelenik a next-gen The Witcher 3

  • Írta: gorien
  • 2022. május 19.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy néz ki, lassan a The Witcher 3 next-gen változatának szövevényes útja is a végéhez ér. Nemrég visszakerült a CD Projekt RED-hez a fejlesztés, és friss bejelentésével meg is meri ígérni az idei megjelenést.

A CD Projekt RED egy hónapja jelentkezett a helyzetjelentéssel, miszerint a The Witcher 3 újgenerációs konzolokra szánt változata nincs veszve, de a Switch-portot is készítő Saber Interactive-tól vissza kellett vennie a fejlesztést egy belsős csapatnak. Ennek következtében a munkálatok megcsúsztak, új várható dátumot akkor azonban nem közöltek a lengyelek.

És habár konkrét időpontunk továbbra sincs, a kiadó bejelentette, hogy a next-gen kiadás még idén napvilágot lát, jelenleg 2022 utolsó negyedévét célozzák vele – ahogy az üzenetben is írják, mi más tehetné jobbá a The Witcher 3 hetedik évfordulóját?

Azok, akik PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on már birtokolják a játékot, a feljavított változatot ingyenes frissítésként megkaphatják. 

5.
5.
hedzsooo
#4: Az OK, de szerintem o igazabol meg a VGA-t is bundleben szeretne megkapni, szoval valojaban meg arra var lehet jelenleg...
4.
4.
nemfontos
#1: Annyiszor volt már leárazva... meg még annyiszor lesz. Filléres cucc.
1.
1.
crytek
Mondanám hogy várom ,de nincs VGA-m amin lehetne tolni :(
Lehet boxra valami filléres brazil kulcsot kéne szerválni addig..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...