Tovább csúszik a The Witcher 3 next-gen verziója

  • Írta: gorien
  • 2022. április 13.
  • Csúszás
Link másolása
A CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 terén már törlesztette next-gen adósságát, de a The Witcher 3 nem ilyen szerencsés. A lengyelek saját fejlesztőstúdiója átvette a projektet a Saber Interactive-tól.

A The Witcher-széria rajongói több dolgot is várhatnak a franchise kapcsán: az eddig csak teaselgetett új epizódot és a The Witcher 3 újgenerációs konzolok erejéhez szabott változatát is. Az előbbiről még nem tudni, mikor érkezik, de az utóbbiról már tudjuk, hogy bizony még mindig várni kell rá – pedig már tavalyra is ígérték.

Ám míg a Cyberpunk 2077 next-gen kiadását már tető alá hozta a CD Projekt RED, addig Geralt még mindig várhat a sorára. Ezt egy viszonylag szűkszavú tweetben tudatták a tűkön ülő játékosokkal, amelyből az derül ki, hogy a lengyelek saját fejlesztőcsapata veszi át a projektet a Saber Interactive-től. Jelenleg a feladatokat mérik fel, ezért 2022 második negyedévében már biztosan nem fog megjelenni a port. Új dátumot egyelőre nem adtak meg.

6.
6.
Goofey84
#4: Ej de szép hasonlat volt :)
5.
5.
hedzsooo
#2: Dehogy, biztosan nem reagalja tul.;)))
4.
4.
Kamukaze
#2: Az 1.5 javítás után kifejezetten játszható és "élőbb" lett az egész. 3 végigjátszás után megint sikerült úgy beszippantania, mint részeg agglegényt a sarki pillangó.
2.
2.
Marcus88
#1: Pedig már kapott több nagyobb patch-t és next gen frissítést is és még mindig szar?
Vagy csak túlreagálod?
1.
1.
zakkantlaci
Az az érzésem, újra sikerült túl vállalniuk magukat. Azon sem csodálkoznék, ha az lenne a helyzet, mint a GTA-nál, észrevették, hogy a másoknak kiadott munka nem úgy halad, ahogy kellene, ezért vissza veszik azt. A CP 2077 meg mejen a WC-be, nagyon bánom, hogy megvettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...