SGF 2022: A Wholesome Direct is visszatér idén

  • Írta: gorien
  • 2022. május 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Újabb dátumot jegyezhetünk fel a nyári videojátékos műsorcunamiba, ugyanis a Wholesome Direct is visszatér. Az indie címekre koncentráló rendezvény száz játékot sűrít bele az idei adásba.

Az E3-at semmilyen módon nem tartja meg idén az ESA, de az már tavaly is nyilvánvalóvá vált, hogy annyiféle videojátékos műsor van, hogy anélkül is lesz bőven mit néznünk. Június 9-én a Summer Game Fest Showcase-szel indul be a buli, és napokon belül követi a Guerrilla Collective, a PC Gaming Show, illetve az Xbox és a Bethesda közös műsora.

Ezek közé, pontosabban a Guerrilla Collective elé ékelődik be a Wholesome Direct, amelyet június 11-én 18:30-tól követhetünk majd. A független fejlesztésű játékokra koncentráló műsor tavaly egyetlen órába több mint hetven címet préselt, idén pedig még többet vállalnak a szervezők: közel száz játékról lesz szó. Ezek között szerepel a Snufkin: Melody of Moominvalley, a Coffee Talk: Episode 2, a Terra Nil vagy a Mail Time, a többi pedig egyelőre meglepetés – lesznek előzetesek, játékmenet-felvételek, de olyan játékok is, amelyek rajtját épp a stream jelöli.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...