Battlefield 2042 - elengedik a Hazard Zone-t

  • Írta: gorien
  • 2022. május 24.
  • Hír
Link másolása
Míg azt várjuk, hogy végre elinduljon a Battlefield 2042 első, a kármentés miatt sokat csúszó szezonja, a fejlesztők elárultak egyet, s mást arról, hogy milyen újításokkal készülnek a közeljövőben.

A Battlefield 2042 nem túl fényes rajtjának hála a DICE arra kényszerült, hogy alaposan átgondolja, mihez is kezd a játékkal – állítólag a fejlesztők tanultak a hibákból. Hónapok óta lehet hallani morzsákat és gondolatokat arról, miként változtatnak a már meglévő elemeken (a Breakthrough mód létszámát például végleg megfelezik), de Lars Gustavsson kreatív igazgatónak és Ryan McArthur producernek hála bővebb betekintést is nyerhettünk abba, mi vár a Battlefield 2042 játékosaira.

A videóban összehasonlításokat is láthatunk azt illetően, hogyan változik meg előbb a Kaleidoscope, majd a Renewal pálya, bemutatják a specialistákat érintő vizuális változtatásokat (a mechanikaiakat megosztani még túl korai), és az is kiderül, hogy az Escape from Tarkovra hasonlító Hazard Zone játékmód már nem fog nagyobb figyelmet élvezni a stúdió részéről – ami lényegében azt jelenti, hogy nem gyártanak hozzá új tartalmakat.

1.
1.
Grabowsky30+
Semmi értelmes! Néhány fedezék már meglévő pályára, egy kis piszok rajzolás a karakterek arcára, nyilván csak ennyi baj volt a játékkal! Ezek a változások biztosan visszacsalják majd a játékosokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...