SGF 2022: Főleg már bejelentett játékokkal foglalkozik a Summer Game Fest Showcase

  • Írta: gorien
  • 2022. június 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Geoff Keighley azt kéri a Summer Game Fest idei műsorát váróktól, hogy ne támasszanak túl nagy elvásárokat. Habár lesznek új bejelentések, a csütörtöki műsor elsősorban már ismert játékokra fog koncentrálni.

Egy hónapja megismertük az idei Summer Game Fest Showcase dátumát, nemrég pedig azt is megtudtuk, melyik fejlesztőkkel és kiadókkal fog össze Geoff Keighley rendezvénye. A műsorvezető Twitteren beszélt minap arról (amit a VGC örökített meg), miket várhatunk a csütörtöki műsortól. Arra azért figyelmeztetett mindenkit, hogy ne legyenek túl vad elvárásaink, a show ugyanis elsősorban már bejelentett játékokról fog szólni.

Keighley egyes interneten terjedő elméleteket egyenesen őrültségnek nevezett, szerinte nem lesznek egetrengető meglepetések, bár ettől függetlenül azért lesznek új bejelentések is – Dwayne Johnson például jelentkezik valami újdonsággal. Felsorolt néhány olyan játékot is, amiről biztosan hallani fogunk: ezek közé tartozik a The Callisto Protocol, a Call of Duty: Modern Warfare II, a  Cuphead kiegészítője, a The Delicious Last Course, illetve a Gotham Knightsból is látunk valamit.

A június 9-én, 20 órakor kezdődő adás másfél-két óra hosszú lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...