Végzett a Dying Light fejlesztésével a Techland

  • Írta: gorien
  • 2022. június 8.
  • Gyászhír
Link másolása
Hét év után a Techland leáll a Dying Light támogatásával. Bár a játékbéli eseményeket vissza-visszaforgatják, új tartalmak már nem érkeznek – leszámítva a búcsút jelölő definitív kiadást.

A Techland idén végre tető alá hozta a Dying Light 2: Stay Humant, de közben az elődről sem mondott le, holott annak is van már hét éve. 2020-ban kapta meg például a Hellraid kiegészítőt, de például a múlt hónapban is előálltak a fejlesztők egy dieselpunkos csomaggal. Minden jónak vége szakad azonban egyszer: holnap véget ér a Dying Light támogatása.

A búcsú a Dying Light: Definitive Edition formájában történik meg, ami a legtöbb platformra holnap jelenik meg – a switcheseknek kell csak tovább várniuk még rá, nem tudni, meddig. Ez a kiadás az alapjátékon túl 26 DLC-t is tartalmaz, illetve a megjelenése utáni első két hétben a Harran Tactical Unit csomagot is ingyen beszerezhetik a játékosok. A Techland azt is biztosítja, hogy a játékbéli események időnként újra és újra felbukkanjanak.

Mindazok, akik rendelkeznek a Platinum Editionnel, semmi dolguk, mert a definitív kiadást frissítés formájában ingyen megkapják.

2.
2.
crytek
Csoda. Végre nem lesz többé szétcseszve a magyarítása és nem kell vele mindig dolgozni emiatt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...