SGF 2022: Bemutatkozott a The Last of Us: Part I - frissítve!

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, lényegében biztosra vehetjük, hogy jön a The Last of Us első részének remake-je. Az újrázás PS5-re és PC-re is megjelenik.

Alighanem az egyik legrosszabbul őrzött titok volt mostanában, hogy készül a The Last of Us első részének remake-je, és bár a formális bejelentésre még mindig várunk, a PlayStation Direct oldalán keresztül lényegében minden részlet kiszivárgott a hivatalosan - és stílszerűen - The Last of Us: Part I-nak hívott újrázásról. Kezdve például a trailerrel:

Eszerint a remake-et a nulláról rakták össze újra, és nem csak szebb grafikát ígér, hanem modernizált játékmenetet és irányítást is, ezenkívül akadálymentesség terén is jelentős előrelépés lesz az eredeti játékhoz képest. Tartalom tekintetében az alapjáték single player részére és a Left Behind DLC-re számíthatunk.

A játék 70 dollárt kóstál majd, és PS5-re szeptember 2-án fog megjelenni. Ezenkívül már készül a PC-s változat is, de az még nem kapott premierdátumot.

Nem a The Last of Us-remake szivárgott egyébként ma egyedül, az HBO-féle sorozat forgatásáról is érkezett pár új lesifotó.

Update! Hivatalosan is megerősítést nyert a játék, mellette azonban szó esett a The Last of Us önálló multiplayeres mellékágáról is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

14.
14.
crytek
#11: "Ugye ez se jön pc-re megmondó okostojások vol n+ végtelen... :)"

Jól van jól láttam, hogy tudom mit írtam... Ki és hol aggódott ebben a mondatban?
A sok valamilyen mentális zavarral élő user akik valami miatt nem képesek gondolkodni terjesztették anno meldöngetve bele a világba ez meg amaz ja meg amaz is meg az a másik se jön pc-re... nos kb minden is jön lassacskán... Ez a komment ezeknek szólt.

Nekem full mindegy hova jön a miértet tudod már.
13.
13.
honest guy
#11: Talán azért, mert így spórolhat? Remélem leírja, hogy hány forintot spórolt azon, hogy egyes játékokat PC-re vett meg és nem konzolra. Meg azt is leírhatná 564 884. alkalommal, hogy ő mennyit is fizet a game pass-ért. :D
+ megsértődhetne azon is, hogy megint ezen élcelődik valaki. :DDDDD
12.
12.
hoaw
#10: Attól, hogy valaki beszél nyelveket, még nyugodtan várhatja hozzá a magyarítást, hogy a saját anyanyelvén is tudja élvezni a játékot, te szerencsecsomag.
11.
11.
nemfontos
#1: Van PC d van ps5 od van xboxsx ed. Akkor miért aggódsz azon hogy mire jelenik meg?
10.
10.
nemfontos
#5: Tanuljatok nyelvet. Bajotok nem lesz belőle.
9.
9.
Merőkanál
Part 2 látvány majdnem :) Szerintem a Part 2 is csak idő kérdése innentől PC re
8.
8.
Macifasz
#7: Igen, ezt mindig elfelejtem, hogy a tört verziókhoz készült magyarítás. :D
7.
7.
crytek
#6: Kb csak neked kell elmagyarázni hogy ps-en kapott az összes uncharted magyar feliratot. (Tört ps-re megcsinálták). Szóval igen csak át kell ültetni majd.Ahogy a last of us 1 esetében is.
6.
6.
Macifasz
#4: Az Uncharted 4 és a Lost Legacy sem magyar felirattal jelent meg PS-re. És a The Last of Us-ból is csak a PART II volt magyar. Szóval átültetni semmit nem tudnak majd, max szurkolni kell, hogy a magyarítások.hu oldalon hamar elkezdjék.
5.
5.
crytek
#4: Ha csak a grafikához nyúlnak és a történetben nem változtatnak semmit akkor biztos megoldható lesz.
4.
4.
zakkantlaci
Reméljük a magyarítást át tudják ültetni PC-re ennél is, illetve az Unchartednél is.
3.
3.
csoki0619
Az igen! Part I a neve és felhúzták a Part II grafikai szintjére, ráadásul az újoncoknak nem kell éveket várni a folytatásra, hanem rögtön friss élményel ugorhatnak bele. Kíváncsi leszek a reakciókra.

Én még mindig tartom a véleményem, h a második rész pár év múlva sokkal jobb megítélésében fog részesülni, mint a megjelenés időszakában. Egy meg nem értett zseni, akiről évek múlva kiderül, h igaza volt.
2.
2.
xanatos0911
Niceeeee. Na, akkor a születésnapi ajándékom meg is van magamnak. PC-re viszont vagy év végén vagy csak jövőre lesz szerintem.

Következő remény: Bloodborne.
1.
1.
crytek
Ugye ez se jön pc-re megmondó okostojások vol n+ végtelen... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...