Akár idén megjelenhet a The Last of Us-remake

  • Írta: szlav
  • 2022. január 6.
  • Pletyka
Link másolása
Már gyakorlatilag nyílt titok, hogy úton van a The Last of Us PlayStation 5-re szabott változata, a pletykák szerint azonban a vártnál korábban, akár idén kézhez kaphatjuk a remake-et.

Egyre több jel utal arra, hogy a PlayStation 5-re újraszervírozott The Last of Us-remake nem csupán légből kapott dolog. Jason Schreier, a Bloomberg mindig jól értesült szerkesztője már tavaly áprilisban kikotyogta, hogy a Sony az újgenerációs konzolon készítene remake-et Ellie és Joel történetéből, az alapjáték és a PS4-es remaster után harmadjára is publikálva a játékot. Ezt a hírt most egy újabb ipari bennfentes, Tom Henderson is megerősítette. Henderson információi szerint remekül halad a remake fejlesztése, így egyáltalán nem kizárt, hogy még az idei év vége felé piacra kerülhet az újrázás.

Ezeket a pletykákat egyébként a VGC saját forrásai is alátámasztották, így hatalmas nagy összeesküvésről lenne szó, ha hamisnak bizonyulnának a hírek. A magazin egyébként Schreier korábbi beszámolójára hivatkozva megemlítette, hogy a remake fejlesztését eredetileg a Sony VASG csapata kezdte meg, a The Last of Us: Part II befejeztével azonban a Naughty Dog átvette a stafétát.

Ez egybecseng Neil Druckmann legutóbbi megszólalásával is, a széria atyja ugyanis a Sony CES 2022-es előadása során elhintette, hogy a Naughty Dog jelenleg több játékprojekten is dolgozik. Az egyik cím minden bizonnyal az említett remake lesz, de szintén nyílt titok, hogy már régóta készül a The Last of Us: Part II multiplayeres mellékága is.

22.
22.
Ooorky
#20: Tessék:

https://m.youtube.com/watch?v=oalzkYxScdk
21.
21.
NathanDrake
#20: Ennél r@tyibb hozzászólást még nem olvastam.
20.
20.
Őrnagy
Én vagyok az egyetlen, akit nem szippantott be ez a játék? Többször nekiálltam, de sehol egy Subaru Impereza...
Úgyhogy abbahagytam.
19.
19.
delphijos
#14: “A tipikus hülyeség, valaki csinál 1 nagyon jó dolgot, onnantol felrobban az egoja és bármi amit letesz azt hiszi szolid arany”

Nem. Aki csinál valamit, és valamiféle siker lesz, és lesznek rajongói, pont a rajongók képzelik azt hogy azért mert azok, akkor az “övék is” a dolog, és valamiféle joguk van / joguk lett volna “beleszólni” a sztoriba. Pedig nem. Ez az alkotó joga. Neked pedig jogod van ahhoz hogy azt mond hogy nem tetszik.
18.
18.
xanatos0911
#15: Lehet. Én arra tippeltem legelőször, hogy mivel jön a HBO-féle sorozat ezért kizárt dolog, hogy ne adnák ki PC-re is. A kérdés csak az, hogy mikor.
17.
17.
xanatos0911
#14: Nézd, én értem, hogy mi fáj Neked és értem, hogy mit szeretnél közölni, de látszik, hogy fogalmad sincs arról amiről beszélsz :) Nem Neked való akkor a téma, ennyi, let’s move on.
16.
16.
norbi27
#14: Te pedig a tipikus kommentelő vagy, aki azt hiszi, hogy a teljes mértékben szubjektív véleménye az egyetemes deklarált igazság és emellé még a vele egyet nem értőket az istenüket imádó "tipikus fanboy"-ozza a magas lóról.
Pedig a helyzet az, hogy leginkább a játék elején bekövetkező fordulatot kritizáló igen pici kisebbség hangoskodik és ragadja meg az alkalmat minden témába vágó cikk alatt az ujjal mutogatásra, hogy "átvertetek szemetek", aki pedig elviselte/megértette/feldolgozta, ne adj isten tetszett neki az első rész végi események kontextusában, az csak legyint egyet vagy konstatálja csendben, hogy " na, még egy pályát tévesztett egoista író géniusz". Vajon melyik csoport a népesebb?
Nekem kb 10-12 ismerősöm játszott vele (egyikük sem PS istenkomplexusos) , illetve ennyi embernél jött fel a téma és egyikük sem hőzöngött. Volt kettő, akinek vegyes érzései voltak, de velük is lehetett egy jót beszélni a ki-mit-miért-hogyanról. A két játék szerkezeti felépítéséről, igazságosságról, önzőségről, gyászról, szeretetről, dühről és még sok mindenről, amiről ez a game szólt. Sok egyéb mellett (amibe nehéz belekötni és nem is szoktak) ezért is volt ez egy remek játék. Szerintem.
Nem kell egyetérteni, de ha lehet kritizálni nem merő fanboyozni se. Kösz.
15.
15.
crytek
Lehet a pc-s verzió még várat magára...előbb ps-en járatják meg 1-2 évig aztán majd pc-n újra megint teljes áron....:)
14.
14.
Straga25
#13: Köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Darth Vader dolog is sok embernek el lett spoilerezve, a red wedding is, mégis szeretik az emberek.
Pont az ellenkezője, próbálod másolni a Game of Thronest hogy mekkora shock és subversion hogy megölöd a main karaktert, csak kurva szar módon csinálod meg, emberek érzik hogy teljesen más az író directionje mivel az egyiktől megszabadultak. stb stb.
A tipikus hülyeség, valaki csinál 1 nagyon jó dolgot, onnantol felrobban az egoja és bármi amit letesz azt hiszi szolid arany, és a tipikus fanboyok harcolnak hogy hogy merészelik negativan kritizálni az istenüket.

13.
13.
csoki0619
#12: (Ami más oldalakon egy(!) hozzászólás, az itt 3 alatt se biztos h összejön.)

Na de amire ki akarok lyukadni:
Egy filozófiai kérdés, a Trónok Harcás Red wedding epizód is ekkora hatást ért volna el, ha a premier előtt egy héttel telekürtölik vele fél netet, h mi történik?! Vagy h Darth vader Luke apja?!
12.
12.
csoki0619
#10: Jön a második rész, kiszivárog fél játék, (spoiler) többek közt, h meghal Joel. 2 óra után jön egy kulcsfontosságú jelenet, és min vannak felháborodva egyes emberek?! Egy golfütőn. És ez komoly, megnéztem több tucat nevesebb YT-er reakcióját, és a legtöbb azt kritizálta h miért pont egy golf ütővel, ez a karakter többet érdemel.
11.
11.
HMoody
#10: Be fogod fejezni a kommentet? :)
10.
10.
csoki0619
Biztos voltam benne, h a 8 komment között lesz legalább 2 hozzászólás azzal kapcsolatban, h mekkora szar a második rész sztorija. Így legyen ötösöm a lottón. :-)

Végigjátszottam az első részt PS4-en. Szerettem! A gameplay semmi extra, az alapsztori nem túl egyedi, de a karakterek, a színészi játék (Ashley Johnson és Troy Baker), és a zseniálisan megírt jelenetek mai napig a youtube reakció videósok aranybányája. Rengeteg gameplay csatorna az első Last of us végigjátszása után futott be.
Jött a második rész,
8.
8.
Straga25
Próbálják elfelejtettni az emberekkel mekkora szar a története a 2-nek hogy amikor a 3-at bejelentik a sok idiota megvegye?
7.
7.
crytek
#4: Mivel ez nem frissités hanem egy "új" game lesz nem lesz upgrade. Max a sony kedveskedhet az eredeti tulajoknak egy x%-os kedvezménnyel.
6.
6.
DarkCrash
Sose vittem végig az elsőt. Nem tudott megfogni se a történet se a világa az egésznek, így a 2 meg pláne kimaradt/kimarad. Viszont a multi része szórakoztató volt az első résznek. Azzal rendszeresen játszottam Ps3-on.
5.
5.
nemfontos
Ez még jó volt... A második rész is az lett volna ha értelmes történetét kapott volna...

Minden esetre még egyszer nem jatszanam végig. Inkább csináljanak valami újat.
4.
4.
gorgo
egy 10 dodos árat még fizetnék is ha a mostani játékomat fel frissítené arra a verzióra
3.
3.
crytek
Nem semmi game. Kevés van ami remastered után még egy remakeet is kap
1.
1.
xanatos0911
TLoU 1 Remake + TLoU 2 bundle will come to PC. Change my mind.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...