SGF 2022: Színpadra került a The Last of Us multiplayeres mellékága is

  • Írta: szlav
  • 2022. június 9.
  • Képek
Link másolása
Neil Druckmann a Summer Game Fest színpadán járt, hogy a The Last of Us: Part I mellett szót ejtsen a széria régóta emlegetett multiplayeres mellékhajtásáról is.

Habár a The Last of Us: Part I idő előtti leleplezése elvett egy keveset a Summer Game Fest eddigi egyik legnagyobb dobásából, tartogatott más újdonságot is a Naughty Dog csapata. A remake mellett ugyanis továbbra is készül az egyelőre név nélkül futó második projekt, amely egy teljesen standalone, többjátékos akciójáték lesz szintén a The Last of Us világában.

A fenti concept artot Neil Druckmann, a széria atyja mutatta be a show színpadán. A játéktervező azt is elárulta, hogy multiplayerre kihegyezett játék egy saját történetet is kap, ezek az események azonban az Egyesült Államok egy másik területén játszódnak, messze Ellie és Joel kalandjától.

Druckmann azt is megerősítette, hogy a projektet az Uncharted-széria veteránjai fejlesztik, egy darabig azonban még várnunk kell arra, hogy kézbe vehessük a végleges játékot. A megjelenésre várhatóan valamikor 2023-ban kerül sor.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...