Sosem látott képen a PlayStation VR2

Link másolása
Eddig csak promóciós képeken láthattuk a készülő PlayStation VR2-t, most viszont eddig sosem látott állapotban vethetünk egy pillantást a hardverre.

Idén februárban hivatalosan is bemutatkozott a PS VR2. Eddig csak promóciós képeken csodálhattuk meg az új headsetet és kontrollerpárost, most viszont egy új kép került fel az internetre, melyet az austini székhelyű Bit Planet Games stúdió tett közzé a hivatalos Twitter-oldalán. A képet azóta sajnos eltávolították, de sikerült lementeni azt, így lentebb megtekinthetitek, milyen is a PlayStation VR2 a való életben.

A képen megtekinthető a renderképeken látottakkal megegyező headset, a kontrollerek, valamint az egyetlen kábel, amely szükséges lesz a működéshez. A stúdió szóvivője szerint nem szegtek titoktartási megállapodást azzal, hogy megosztották a képet, más okból távolították el azt.

A PlayStation VR2 egyébként egészen elképesztő adottságokkal rendelkezik majd, 4K HDR OLED-kijelzőt, 110°-os betekintési szöget, szemkövetést, headsetbe beépített haptikus visszajelzést, valamint 3D-hangzást hoz magával, és mindössze egyetlen kábel szükséges a működéséhez.

A kontrollereket is átdolgozták, sokkal pontosabb nyomkövetést, haptikus visszajelzést és adaptív ravaszokat ígér a Sony. Megjelenési dátumot sajnos még nem kaptunk a hardverhez, de reméljük, ez hamarosan változni fog, hisenz olyan játékok lesznek elérhetőek rá, mint a Horizon: Call of the Mountain, a Resident Evil: Village, a No Man's Sky, vagy épp a Resident Evil 4 remake-je.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...