Horizon 2074 címen készül a Sony-exkluzív játék Netflix-sorozata

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A sorozat címéről, a forgatási helyszínről és a stáb egy részéről is lehullt a lepel. A rendezőasszisztens korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető pedig a The Expanse-ért volt felelős.

Ahogy előző hónapban beszámoltunk róla, a Netflix készítheti a Horizon: Zero Dawn sorozatadaptációját. Akkor még sok információt nem tudtunk a készülő projektről, most viszont a mindig szemfüles Jeff Grubbnak sikerült kiszúrnia néhány új információt. Először is kiderült a címe, mely Horizon 2074 lesz. Elmondása szerint a sorozatot valószínűleg Torontóban fogják forgatni, a projekt oldalán pedig számos stábtag neve fel van tüntetve. A nevek közül Jack Boem társrendező-asszisztens neve lehet érdekes, aki korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető, Michele Brady pedig a The Expanse látványvilágáért volt felelős.

Grubb szerint a Horizon 2074 sztorija egyfajta újragondolása a játék történetének. Két idősíkon fog játszódni, az egyik a játékban már ismert időszakban, a másik pedig abban az időben, amikor minden rosszra fordult. Így igyekszik majd megmagyarázni a Horizon: Zero Dawnban látott történéseket. Más szóval nem a játék történetét fogja elmesélni a sorozat, viszont ugyanabban a világban és időben fog játszódni, visszatekintésekkel a múltba.

A Sony egyébként számos játékát igyekszik sorozatként is a rajongók elé tárni, a The Last of Us az HBO kötelékében készül, melynek nemrég ért véget a forgatása, a Peacock kezében van a Twisted Metal-sorozat, továbbá a Ghost of Tsushima, a Gran Turismo és a Jak & Dexter játékokból filmadaptáció van a láthatáron.

2.
2.
RangerFox
#1: Elnézést, félreérthetően fogalmaztam. A sorozat két idősíkon fog játszódni, az egyik megegyezik a játékban látottal, a másik pedig afféle visszatekintés lesz arra az időre, amikor minden rosszra fordult (innen a cím és az évszám). Javítottam a hírben.
1.
1.
markoci555
Nem igazán értem a leírást, ugyan abban az időben játszódik? Dátum alapján is azt hittem egyszerű előzmény cucc lesz

vagy brutálkemény cgi költségvetéssel készül a sorozat? Merthogy ilyen robotokat élethűen visszaadni nem egyszerű dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...