A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

A PlayStation Productions jó pár adaptációt betárazott már, de még tudja fokozni a dolgot: a Sony a minap üzleti előadást tartott, innen tudtuk meg (hivatalosan is), hogy God of War-sorozatot készít az Amazon, míg a Horizon: Zero Dawnt a Netflix dolgozhatja fel, és már előkészület alatt áll egy Gran Turismo-projekt is.

Ennél több részlet sajnos nem látott napvilágot, de az már biztos, hogy nem fognak unatkozni a PlayStation-hívők. Azt is érdemes megfigyelni, hogy a Sony láthatóan igyekszik minél több partnerrel megállapodni: a The Last of Us ugye az HBO-nál készül, a Twisted Metal feldolgozása a Peacocké, míg a Ghost of Tsushimát a mozikba szánják. A pletykák szerint egy Jak and Daxter-film is készülőben van.

Nem meglepő egyébként, hogy megtáltosodott a cég, hiszen az Uncharted-film is jól teljesített a kasszáknál.

15.
15.
SLi
Amúgy minek élőszereplős sorozatot csinálni egy olyan műfajból mint a sztori központú játék, ami 30 akárhány éve a filmeket másolja?
egy könyv vagy manga/képregény mozgóképes adaptálása még érthető mert külön műfaj de mi olyat fog tudni ez a sorozat amit a játékban nem volt lehetséges megcsinálni?
14.
14.
Robilluma
#11: Nézd meg a Cirit alakító színésznő mennyire volt fizikai kaliber a Witcher soriban. 10 méteres sprint se ment neki és a műanyagkard is lehúzta a kezét xD
13.
13.
Chdz
Anime szerű megvalósítás kellene, egy élőszereplős sorozat halálra lenne ítélve szerintem. Nem is lehetne úgy kivitelezni jól a dolgokat, a mesés megvalósítás jobban passzolna, meg talán játékhű is tudna maradni.
12.
12.
Ooorky
#9: Vedd figyelembe, hogy netflix sorozat...
Szerintem Faizon Love fogja a főszerepet kapni.
11.
11.
xanatos0911
#9: Háát… Amy Adams egy nagyon jó színésznő, de szerintem ő nem ez a fizikai kaliber aki jön-megy, ugrabugrál, harcol, stb. Én emiatt nem látom őt ebben a szerepben. Szerintem inkább pl. Karen Gillan felé hajlanának egy ilyen produkciónál. A Netflix nem fog hónapokat adni/várni arra, hogy valaki fitt legyen és lightosan kipattintsa magát.
10.
10.
TrishtanAG
#9: Szerintem játssza maga Aloy :D
https://cineuropa.org/en/video/323244/
9.
9.
DarkCrash
Amy Adams még jó is lenne a szerepre szerintem.
7.
7.
TrishtanAG
#5: Mert csak fel volt fújva. Elvesztettek 200 ezer feliratkozót a 200 millióból. Oszt rögtön hisztiztek a részvényesek.
6.
6.
norbi27
A The Witcher két évada után a Netflix-hez menni egy olyan sorozattal, ahol a kosztümök, az egyedi világ felépítése, és ezzel párhuzamosan a CGI nagyon fontos, egy rossz vicc. A minél több partner helyett maradhattak volna az HBO-nál, ők a Westworlddel már bizonyítottak.
5.
5.
Slik
en azt nem ertem h folyton erkeznek a hirek h a netflix haldoklik igy meg ugy de kozben meg megallas nelkul jon az uj tartalom
4.
4.
mephi
#1: Javítom, amit írtál:
"Juj akkor Aloy fekete ÉS transzi lesz!"
:D

Amúgy remélem nem ez lesz a fő téma. Illetve örülnék ha a film ténylegesen jobban követné a játék történetét. Gondolok itt Rost-ra, illetve Aloy kiképzésére/felnevelésére, stb. Szóval jó lenne ha nem egy robotos King-Kong filmet csinálnának, mert az menő.
3.
3.
TrishtanAG
#1: A HFW-ben azért eléggé úgy néz ki, hogy minimum biszex. Ahogyan Elisabet is az.
2.
2.
gyerecske
Jó sorozat lehetne belőle, de szerintem iszonyatosan sok pénzt kéne beleölni a látvány miatt, hogy megfelelően működjön.Pl a robotok megvalósítása.
1.
1.
tyber16
Juj akkor Aloy vagy fekete vagy transzi lesz! XD. De az fix, hogy meleg lesz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...