Úgy néz ki, jöhet a Jak and Daxter-film

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Formálisan ugyan még nem jelentették be, de a jelek szerint a Jak and Daxtert is megfilmesítheti a Sony. Ruben Fleischer rendező már belevágott a projektbe, és Tom Holland is emlegette mostanában, hogy szívesen részt venne benne.

Noha az utóbbi években csúnyán partvonalra tette, úgy tűnik, hogy a Sony még nem feledkezett meg a Jak and Daxter-sorozatról - annyira, hogy a jelek szerint akár film is készülhet majd a legendás páros kalandjaiból.

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de az Uncharted-filmet is rendező Ruben Fleischer a saját elmondása szerint már elkezdett dolgozni a projekten. A Digital Trendsnek adott interjúban azt mondta: "Jelenleg épp a Jak and Daxteren, vagyis annak egy verzióján dolgozom a PlayStation számára, amiről azt gondolom, nagyon király lenne, ha megvalósulhatna."

Noha Fleischer szavai alapján inkább valami pitchről lehet szó egyelőre, érdekes módon Tom Holland épp a minap nyilatkozott arról a GameSpotnak, hogy szívesen szerepelne egy élőszereplős Jak and Daxter-filmben: "Szeretnék egy Jak and Daxter-filmet csinálni, és én játszanám Jaket. Az A24-gyel csinálnám [az Uncut Gems, a Midsommar és a The Green Knight készítőivel - a szerk.], és nagyon furcsa és sötét lenne."

Mindez persze lehet véletlen egybeesés is, de azt azért meg kell jegyezni, hogy a Sony mostanság igencsak ráfeküdt az adaptációkra, hiszen készül a The Last of Us feldolgozása és a Ghost of Tsushima-film, valamint a Twisted Metalt is előveszik egy sorozat erejéig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...