Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.

Az Alicia Vikander főszereplésével készült Tomb Raider folytatása jó ideje tervben van már, és bár a projekt munkálatai nem haladtak éppen gördülékenyen, tavaly januárban új rendezőre lelt a film, amivel úgy tűnt, hogy végre sínre kerültek a dolgok. Aztán az MGM-et felvásárolta az Amazon.

A Lara Croftot megformáló Vikander szerint ezzel magyarázható, hogy nemigen lehet hallani az adaptációról mostanában, a színésznő az Entertainment Weeklynek adott interjúban mondta azt, hogy "fogalma sincs", mi történik ezt követően, és hogy a felvásárlás után kezdetét vette a "politizálás", amivel lényegében leálltak a munkálatok.

Vikander szavai alapján úgy tűnik, arra várnak, hogy újra zöld utat kapjon a projekt: "Azt hiszem, hogy Misha [Green, az új író-rendező - a szerk.] és én készen álltunk, szóval igazság szerint másnál pattog a labda jelenleg" - nyilatkozta, majd hozzátette, konkrétumokat nem árulhat el a Lara következő kalandjáról, de nagyon várja, hogy megmutathassa a nagyvilágnak. 

Ennek megfelelően premierdátumunk sincs a mozihoz, pedig az eredeti tervek szerint már 2021 márciusában láthattuk volna - de hát ilyenek ezek az eredeti tervek.

6.
6.
crytek
#5: Pedig a paplan szájú Jolikás nagyobb vígjáték volt..
5.
5.
xanatos0911
Borzasztóan várom már a második részét ennek a filmek, akkora popcorn mozi.. életemben nem röhögtem ennyit egy filmen. Szeretnék már szórakozni!
4.
4.
Heldengeist
A sorozat 25. évfordulójára mondjuk megcsinálhatták volna a 2. részt is Anniversary stílusban.
3.
3.
delphijos
#2: Szerintem is jó volt, viszont nagyon nem lett siker. Sőt.
2.
2.
TrishtanAG
#1: Csináltak helyette egy Galaxis Őrzői játékot, és milyen jól tették. Zseniális az a cucc.
1.
1.
crytek
Pedig jöhetne már végre. Az első is jó volt. Remélem lassan valami új game-et is fognak villantani mert az a front is leült..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...