Hosszabb játékmenet-bemutatón a Redfall

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 19.
  • Videó
Az Arkane legújabb játéka a korábbiakhoz hasonlóan egy immerzív FPS-RPG lesz, amelyben ezúttal vámpírokra fogunk vadászni.

Az Arkane a Dishonored-játékokkal robbant be a köztudatba, rengeteg rajongót szerzett magának a csapat. Később elkészítették a Preyt, mely szintén egyedi sci-fi élményt nyújtott, tavaly pedig megjelent a Deathloop, mely szintúgy óriási sikereket ért el. A stúdió következő játéka egy kizárólag PC-re és Xbox Series X/S konzolokra érkező immerzív FPS-RPG lesz, mely ha eleget tesz az ígéreteknek, akkor forradalmasíthatja a co-op játékokat. Redfall városát egy félresikerült kísérlet miatt ellepték a vérszívó vámpírok, később pedig megtébolyult emberek és egyéb szörnyek is megjelentek ott.

A sztori során négy túlélő közül alakíthatunk egyet (a maradék hármat pedig a barátaink irányíthatják, ha kooperatív módban játszanánk vele), akik eltérő képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek. A készítők igyekeztek úgy megalkotni a karaktereket, hogy azokat ne lehessen egyszerű karakterosztályokba sorolni, mindegyik több dologhoz is ért, és mindegyik hasznos lehet szinte minden szituációban, legyen szó az egyjátékos vagy a kooperatív módról. A fenti videóban látható néhány karakter akció közben, érdemes végignézni!

A fejlesztők elmondása alapján az eddigi játékaik közül a Redfall fog rendelkezni a legnagyobb bejárható területtel, mely a korábbi játékokhoz hasonlóan szintén óriási szabadságot és taktikai lehetőséget ad majd a játékosok kezébe. A Redfall 2023 első felében érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...