Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

Több mint két éve már annak, hogy az HBO bejelentette a The Last of Us-sorozatát, és bár az adaptáció munkálatai gőzerővel zajlanak, azóta infómorzsákkal, a forgatásokról lőtt lesifotókkal és néhány hivatalos képpel kellett beérnünk mindössze. A jó hír az, hogy az este folyamán befutott az első mozgóképes ízelítő is az anyagból, és bár húsz másodperc mindössze, így is tökéletesen fel fogja csigázni a rajongókat!

A teaser az HBO közeljövőben érkező műsorait promózó trailerben kapott helyet, és 1 perc 43 másodpercnél indul. Konkrét premierdátumot továbbra sem kaptunk a sorozathoz, mindössze annyit erősít meg a kedvcsináló, hogy jövőre számíthatunk rá.

6.
6.
Ganzer
#4: Már az is valami hogy Ellie fehér maradt. Aztán ha tűrhetően játssza a szerepét már annak is örülhetünk. Mindenesetre bizakodóbb vagyok mintha a Netflix csinálta volna.
4.
4.
Robilluma
HBOban bízom nagyon, ha ők nem akkor senki.
De hogy lehetett Ellie castingját ennyire elcseszni? A Trónok Harca Lyanna Mormontja tökéletesen karakteridegen. Egy szörnyen brit kiejtésű, csúnyácska parasztlány benyomását kelti és ő lett Ellie... Hihetetlen.
Pedro Pascal fogja vinni a sorozatot, ameddig teheti xD Remélhetőleg a játék egyedülálló atmoszféráját sikerül valahogy átmenteni, akkor már el leszek a sorozattal. A rendezéssel az HBO révén nem lesznek bajok.
3.
3.
PS4jacksony
Várom de sajna a játékokból készült filmek rendre elbuknak a kimondottan hálás téma ellenére is !!!!
2.
2.
nemfontos
Tartok tőle hogy "the woke of us" lesz belőle, de inkább ne legyen igazam...
1.
1.
Macifasz
Reménykedem benne, hogy a héten esetleg már láthatjuk a teljes verziót. A játék rajongójaként amúgy nem kicsit magasan vannak az elvárásaim, ami nem biztos, hogy jó, de...meglássuk. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...