MultiVersus - hatalmas frissítés érkezett, már Gizmo is játszható

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Két nap késéssel ugyan, de végre megérkezett a MultiVersus legújabb frissítése. Csatába áll a Szörnyecskék Gizmója, a többi hős pedig jelentős átalakításon esik át.

Reméljük, hogy a MultiVersus hőse éjfél után nem harap bele Bozont szendvicsébe! A Szörnyecskék legcukibb szőrmókja, Gizmo is csatlakozott a Player First Games és a Warner Bros. bunyós platformjátékához, és habár a fejlesztők támogató karakterként jellemzik a nagyfülű rosszcsontot, érdemes lesz vigyáznunk az íjával és az esernyőjével!

A MultiVersus legújabb, 1.02-es sorszámot viselő frissítése azonban nem csak új hőst hozott, de alaposan átalakította a régieket is. Habár a szokásos balanszfrissítések ezúttal is segítettek, a Player First Games fejlesztői már korábban is utaltak arra, hogy a háttérben komolyabb átalakításokra van szükség, főleg a hitbox és hurtbox rendszer terén. Ahogy azt a lenti képen jól láthatjátok, a fedél mögött a legtöbb hős igen elnagyolt, az animációkat és a látható karaktert nem pontosan fedő hitboxokkal rendelkezett - az új tapasz többek közt ezt is orvosolja. A frissítés teljes részleteiért csekkoljátok le a patch note-okat!

A MultiVersus ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...