A Mirage mellett három másik Assassin's Creed-játék is bemutatkozhat a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 7.
  • Pletyka
Link másolása
Öltözzenek ünneplőbe az Assassin's Creed-rajongók, a hétvégi Ubisoft Forwardon ugyanis jó pár bejelentés érkezhet majd a kedvenc frencsájzuk kapcsán!

Szombaton este, magyar idő szerint 21 órakor kezdődik a következő Ubisoft Forward, és bár korábban már beszámoltunk arról, hogy milyen játékok képviseltethetik majd magukat a műsorban, nyilvánvaló, hogy a Ubisoft nem lőtte el a meglepetéseit előre. Márpedig ilyenekből, ha hihetünk a pletykáknak, lesz bőven!

A Ubisoft közben egy élőszereplős kedvcsinálóval hangol minket.

Az általában megbízható Tom Henderson arról számolt be ugyanis a Try Hard Guidesnak szállított írásában, hogy a múlt héten megerősített Assassin's Creed: Mirage mellett jó pár bejelentést kapunk még Assassin's Creed-fronton, így a Bagdadban játszódó epizód mélybemutatója mellett előkerül az Assassin's Creed: Infinity is, aminek a részeként két játék is bemutatkozhat majd.

Az egyik a sokat emlegetett Project Red, amely Henderson szerint tényleg Japánban játszódik, a másik pedig a korábban Project Neo néven futó Project Hexe, amely a Ubisoft Montrealnál készül, és az eddigi legsötétebb Assassin's Creed-epizód lesz - ez a tizenhatodik századi Európában játszódik.

Ezeken felül bemutatkozik egy Kínában játszódó mobilos mellékág (ez a Project Jade), valamint az Assassin's Creed: Valhalla utolsó DLC-jéről is hallunk majd. Érdekesség, hogy az Assassin's Creed pletykált remake-jéről nem tett említést Henderson.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...