Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 6.
  • Teaser
Link másolása
A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Szombat este érdemes lesz a képernyőre tapadnunk, érkezik ugyanis a Ubisoft Forward! Az izgalmas bejelentéseket ígérő közvetítés elénk tárja majd a kiadó-fejlesztő legizgalmasabb új projektjeit, a stúdió ráadásul nem csinál titkot abból sem, hogy melyik franchise-ok kapják majd a legtöbb figyelmet.

Ahogy azt már a fenti beharangozó videó is elárulta, a műsor három legnagyobb sztárja a Skull & Bones, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope és az Assassin's Creed lesz, de minden jel arra mutat, hogy csendben készülő The Division: Heartland is újra hallat magáról. Azt már nagyjából sejthetjük, hogy a régóta készülő kalózos játéktól és a Switch-exkluzív taktikai kalandtól mit várhatunk, az Assassin's Creed-franchise jövője azonban ennél is izgalmasabb.

Az már senki előtt nem titok, hogy a széria következő epizódja az Assassin's Creed: Mirage lesz - már képeket és néhány izgalmas infót is hallhattunk a játékról, a teljes leleplezés azonban szombatig várat magára. Az új felvonás mellett azonban jó eséllyel bemutatkozik majd a legelső Assassin's Creed remake-je is, és akkor még nem is tettünk említést a széria jövőjét új alapokra helyező Assassins Creed: Infinityről.

A szombaton, azaz szeptember 10-én, magyar idő szerint 21:00-kor kezdődő műsort egyébként egy 25 perces pre-show előzi majd meg, melynek során többek közt a Brawlhalla, a For Honor, a The Crew 2 és az Anno 1800 újdonságairól értesülhetnek a rajongók.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...