The Witcher - véget ért a harmadik évad forgatása

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem voltak zökkenőmentesek a harmadik Vaják-szezon munkálatai sem, de szerencsére a stáb sikerrel vette az akadályokat. Az új évad forgatása befejeződött már csak az utómunkálatok vannak hátra.

A Netflix-féle The Witcher-sorozat stábja már megszokhatta, hogy a koronavírus-járvány rendre felborítja a forgatások menetrendjét. A második szezon kétszer csúszott emiatt, idén nyáron pedig szintén szüneteltetni kellett a munkálatokat. Szerencsére azonban a pandémia nem állított maradandó akadályt a harmadik évad elé - a sorozat készítői a minap bejelentették, hogy a forgatás véget ért, Henry Cavill pedig egy kedves üzenettel köszönte meg a stáb kemény munkáját.

"Micsoda évad lett ez! Mindenkinek meg szeretném köszönni azt a kitartást és odaadást, amit a forgatás során tanúsítottatok! Remélem, most mindenki kiélvezheti a jól megérdemelt pihenést. Őszintén és tisztelettel, Henry Cavill" - írta a sorozat címszerepét alakító színész.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor debütálhat a Netflix katalógusában a The Witcher harmadik évada, de ha a korábbi szezonok bármiféle precedenst jelentenek, akkor jó esély van rá, hogy egy bő év múlva, jövő december környékén láthatjuk Geraltot, Cirit és Yennefert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...