Készül a hivatalos Elden Ring-társasjáték

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A virtuális tér után végre a való életben is meghódíthatjuk a Lands Between területét: készül a hivatalos Elden Ring-társasjáték!

Az Elden Ring óriási sikert aratott a játékosok körében, már több mint 16,6 millió példányban kelt el a játék. A hatalmas érdeklődés tükrében nem meglepő, hogy a Bandai Namco igyekszik a lehető legszélesebb körhöz eljuttatni a címet: most az "offline játékosokat" igyekszik megszólítani a kiadó, hiszen bejelentették a hivatalos Elden Ring-társasjátékot.

A projektet a Kickstarteren keresztül fogják finanszírozni, a Bandai Namco pedig a társasjátékokra specializálódott Steamforgedot bízta meg a projekt megvalósításával. Egyelőre nem sok konkrétum derült ki a játékkal kapcsolatban, csupán annyi, hogy 1-4 játékos számára lesz tervezve, valamint a Lands Between ikonikus helyszíneit fogjuk felfedezni benne. A harcok komoly stratégiát fognak igényelni, ugyanis azokat nem fogják befolyásolni a véletlenszerű kockadobások eredményei. A társasjátékra várva egyébként akár már streamelhetjük is az Elden Ring zenéjét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...