Önálló franchise lesz a Tiny Tina's Wonderlands, már tervben a folytatás is

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands eszement spin-offja messze túlszárnyalta a Gearbox elvárásait. A stúdió már egy önálló, a saját lábán is megálló franchise-ként gondol a fantasy-áthallásos lövöldére, az IP-t pedig nem hagyják sokáig parlagon.

Amikor a Borderlands eszement humora és looter-shooter mechanikái találkoznak Tiny Tinával és a Dungeons and Dragons Bunkers and Badasses körítésével, a végeredmény valami egészen nagyszerű lesz. A Tiny Tina's Wonderlands őrülete talán még az utóbbi Borderlands-játékokat is túlszárnyalta, remek sikert aratva nem csupán a játékosoknál és kritikusoknál, de bizony a kasszáknál is. Az Embracer Group éves üzleti tájékoztatóján Randy Pitchford, a Gearbox Software elnöke is megszólalt: az úriember szerint a Wonderlands messze felülmúlta a várakozásokat, így nagy potenciált látnak a folytatásban.

"A Gearbox Software idén hatalmas győzelmet aratott egy új franchise, a Tiny Tina's Wonderlands elindításával. A Wonderlands minden várakozásunkat felülmúlta, kritikai és üzleti szempontból is. Örömmel jelentem tehát, hogy az innen eredő pénzügyi sikereken túl azt is kijelenthetjük, hogy szilárdan megvetettük a lábunkat egy teljesen új fronton. -- Nyilvánvaló, hogy egy új franchise-zal van dolgunk, és azt is elárulhatom, hogy a hozzá köthető további kalandok már javában készülnek a Gearboxnál" - árulta el Pitchford.

A Gearbox-vezér utolsó mondata különösen érdekes, hiszen többféle konklúziót is levonhatunk belőle. Elsőként természetesen arra gondoltunk, hogy Pitchford a Tiny Tina's Wonderlands később érkező DLC-csomagjaira utalt, de az sincs kizárva, hogy a stúdió már megkezdte a teljesértékű folytatás előkészítését.

1.
1.
Kelan
Jó móka volt a játék, de egy "teljesen új front"-nak nevezni azért túlzás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...