Úgy tűnik, már készül a Horizon: Forbidden West expanziója

  • Írta: szlav
  • 2022. október 1.
  • Pletyka
...vagy legalábbis valami új projekt a Horizon-univerzumban. Lance Reddick egy gyorsan törölt Twitter-posztban buktatta le, hogy jelenleg is zajlanak a következő Horizon-projekt motion capture-felvételei.

Habár a Guerrilla Games egyelőre egy szót sem ejtett arról, hogy bármiféle komolyabb kiegészítőcsomagot kaphat a Horizon: Forbidden West, elég valószínű, hogy a rajongók nem tiltakoznának, ha mégis befutna egy hasonló kaliberű expanzió, mint amilyen korábban a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds volt. Egy ehhez hasonló projekt érkezése pedig egyre valószínűbbnek tűnik, Lance Reddick ugyanis egyértelműen lebuktatta, hogy már javában zajlanak a motion capture-felvételek.

A játékokban Sylens karakterét alakító színész Twitteren osztott meg egy rövid videót - ezt a posztot pillanatokon belül törölte is, de amint tudjuk, az interneten nem létezik a valódi törlésgomb. Ahogy azt a fenti screenshoton (via Insider Gaming) is jól láthatjuk, Reddick vidáman vigyorgó arcán jól láthatók a facial mo-cap rögzítéséhez szükséges referenciapöttyök, az úriember pedig a poszt szövegében azt sem titkolta el, hogy mihez készülnek éppen a felvételek.

Kissé talán későnek tűnik, ha még csak most zajlanak a szóban forgó expanzió felvételei (a Call of the Mountain esetében meg pláne!), de Reddick posztja határozottan a Horizon: Forbidden Westtel hozta összefüggésbe a színész munkáját. Elképzelhető persze az is, hogy az úriember egy másik Horizon-projekten dolgozik, és csak a hashtag csúszott félre egy kicsit, ez azonban aligha tenné kevésbé izgalmassá a szivárgást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...