SGF 2022: Közös játékon dolgozik a Kojima Productions és az Xbox Game Studios

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha túl sok részletet nem tudtunk meg, Hideo Kojima lényegében megerősítette a korábbi pletykákat, és bejelentette: közös projekten dolgozik a Microsofttal.

Beigazolódtak a pletykák, Hideo Kojima egy videóüzenetben jelentette be a Microsoft műsorán, hogy közös projekten dolgozik a redmondiakkal.

Túl sok konkrétumot nem árult el, és egyelőre nem is mutatott belőle semmit, azt mondta el mindössze, hogy egy olyan teljesen új címről van szó, amit mindig is el akart készíteni, és amely a Microsoft felhős rendszerét is kihasználja majd.

Egyelőre tehát ennyi, Kojima sem titkolta, hogy eltarthat egy darabig, amíg révbe érnek a projekttel. A szakember új, szintén sokat pletykált horrorjáról nem esett szó.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Remélem valami single dolog lesz és nem multis szarság.Bár nem követem annyira a munkásságát a csávónak nem is tudom van-e egyáltalán multis címe :) De az ördög sosem alszik nem ám most kezdi el
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...