Új bolygók, Rayman és még sok más is csatlakozik Marióhoz 2023-ban

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 4.
  • Letöltés
Link másolása
A Mario + Rabbids: Sparks of Hope az idei év egyik legjobb játékaként van számon tartva, és úgy tűnik, a sikersztorit 2023-ban is folytatni szeretné...

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope nemrég jelent meg a Nintendo Switchre a Ubisoft jóvoltából, 2023-ban pedig több DLC-vel is készülnek a készítők a játékosok számára, amik egy kicsit felfrissítik a játékélményt. 

A játék első DLC-je az egyetlen, amelynek hivatalos címe is van. A The Tower of Doooomra egy új, harcra kihegyezett játékmódként hivatkoznak, a megjelenését pedig 2023 elejére ígérik, kizárólag azok számára, akik rendelkeznek a szezonbérlettel.

A második és harmadik DLC-ről kevesebb részletet tudunk, bár ezek a Tower of Doooomnál is érdekesebben hangzanak. A második leírása, ami a fenti roadmapen is olvasható, így szól: "A hősök egy titokzatos ellenséggel szállnak szembe egy új, varázslatos bolygón." A kép tanúsága alapján a csomag egy esőerdős területen fog játszódni, ami biztosan szemet gyönyörködtető látványt nyújt majd a játékosok számára. Ezt a kiegészítőt a jövő év közepére ígérte a Ubisoft.

A harmadik, egyben a legizgalmasabb kiegészítő a korábban már belengetett raymanes DLC lesz; a legutolsó Rayman-játék, a Legends 2013-ban jött ki, érett már a találkozás a régi kedvencekkel! A leírás szerint a DLC-ben a játékosok irányíthatják majd Rabbid Peachet, Rabbid Mariót és természetesen magát Raymant is (via Ubisoft).

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope szezonbérletéért 29,99 dollárt kell fizetni, és csak így lehet hozzájutni a Tower of Doooomhoz, majd később a további bővítményekhez is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...