Decemberben fény derülhet a Baldur's Gate III megjelenési dátumára

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 14.
  • Teaser
Link másolása
Úgy tűnik, a fejlesztők a következő frissítéssel párhuzamosan elárulják végre, hogy mikor számíthatunk a játék teljes változatára.

A Baldur's Gate III 2020 óta vendégeskedik a Steam Early Access-részlegében, és bár a Larian csapata szorgalmasan bővíti azóta is, a játékosoknak lehet némi hiányérzete, hiszen a végleges változat megjelenéséig kizárólag a sztori első fejezetét játszhatják végig benne. Ezek után jogosan merül fel a kérdés: mikor fut be végre az 1.0-s kiadás?

A készítők korábban már belengették, hogy a premierre 2023-ban kerülhet sor, további jó hír azonban, hogy decemberben már a napra pontos dátumra is fény derülhet. A csapat a legutóbbi blogbejegyzésében erősítette meg, hogy továbbra is tartják a menetrendet, a következő hónapban debütáló frissítéssel együtt, a Panel From Hell legújabb részében pedig a megjelenésről is szót ejtenek majd.

Ezzel együtt elárulták, hogy a játék második és harmadik felvonását már aktívan tesztelik, ezenkívül az első fejezeten is dolgoznak még, a céljuk ugyanis az, hogy azoknak is nyújtson újdonságot az RPG eleje, akik a korai hozzáférésű verziót már jó párszor végigjátszották.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...