Baldur's Gate III PC

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.

Miért nem jelentették be Xboxra a Baldur's Gate 3-at?

A Sony legutóbbi State of Play adásán fix premierdátumot kapott a Baldur's Gate 3 PS5-ös változata is. A Larian hivatalosan nem jelentette be az Xbox Series-konzolokra szabott verzió érkezését, erre pedig érthető okuk van.

Megjelenési dátummal és egy előzetessel gazdagodott a Baldur's Gate III

A Larian stúdió RPG-je már régóta az early access szakaszában ragadt, de a State of Play meglepte a rajongókat.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

TGA 2022: Augusztusban jön a Baldur's Gate III

Napra pontos dátumot ugyan még nem kaptunk hozzá, de egy körülbelülit igen: augusztusban kerül boltokba a Baldur's Gate III.

Decemberben fény derülhet a Baldur's Gate III megjelenési dátumára

Úgy tűnik, a fejlesztők a következő frissítéssel párhuzamosan elárulják végre, hogy mikor számíthatunk a játék teljes változatára.

Megérkezett a Baldur's Gate III új frissítése, az Of Valour and Lore

Megérkezett a Baldur's Gate III legújabb méretes frissítése, mely az Of Valour and Lore alcímet viseli.

Alaposan meghízik majd a Baldur's Gate III a következő frissítésétől

Habár még nem tudjuk, hogy milyen változtatásokat és extra tartalmakat hoz magával a Baldur's Gate III következő frissítése, az biztos, hogy méretes darab lesz.

Már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg a Baldur's Gate 3

Eddig is sejthettük, ma azonban hivatalossá vált: idén már egész biztosan nem készül el a Baldur's Gate 3 végleges változata. Az Early Access azonban továbbra is bővül, a stúdió pedig igen hálás a résztvevőknek.

2023-ra fejezhetik be a Baldur's Gate 3-at

A készítők becslése szerint "valószínűtlen", hogy idén megjelenhet a Baldur's Gate 3 végleges változata, a jó hír azonban az, hogy az Early Access-kiadás addig sem marad frissítések nélkül.

Nagyot frissült a Baldur's Gate III

A Larian Studios tegnap élesítette a Baldur's Gate III sorban hatodik frissítését, ami komoly újdonságokat hozott magával. Vadonatúj területként felfedezhetjük Grymforge-ot, és már a Sorcerer karakterosztályt is kiválaszthatjuk kalandoruknak.