Baldur's Gate III PC

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
Típus: Akció, RPG

Baldur's Gate III próbakör

Kipróbáltuk a legendás széria harmadik epizódjának korai hozzáférésű verzióját: kifejezetten biztató dolgokat láttunk, amit igyekszünk is átadni a spoilermentes bemutatónkon keresztül!

Baldur's Gate III - ki a legnagyobb szívtipró?

Továbbra is teljes gőzzel dolgozik a Larian Studios a Baldur's Gate III-on, amelynek a korai változata már elérhető PC-n és Stadián. A fejlesztők most megosztották, hogy a játékosok kit választottak a legtöbbször, ha romantikára került sor.

Baldur's Gate III - hol halnak meg a legtöbben?

Egy héttel a Baldur's Gate early accessének indulása után a fejlesztőknek máris bőven áll adat a rendelkezésére, szimplán abból, hogy játszunk a játékkal. Ezekből válogatva osztották meg most, hogy hol és miért halnak meg a legtöbben.

Baldur's Gate III - unalmas karaktereket készítünk

Legalábbis ezt állítja a Larian Studios, ami bőszen monitorozza a játékosok döntéseit az Early Access elindulása óta: megnézték a legnépszerűbb választások kombinációját a karaktergeneráló felületnél, és unalmasnak találták a végeredményt.

150 giga szabad helyet kér a Baldur's Gate III

Ma válik elérhetővé a Baldur's Gate III korai hozzáférésű változata, közérdekű közleményként beszúrjuk azonban ide, hogy a Larian az utolsó pillanatban belenyúlt a rendszerkövetelményekbe.

Baldur's Gate III - a románcokról bővebben

Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a másfél hét múlva rajtoló Baldur's Gate III, amelyben ezúttal a karakterek közti romantikáról és intim kapcsolatokról is szó esett. A Larian Studios mindkettőre igen komoly hangsúlyt fektetett.

Pár napot késik a Baldur's Gate III korai verziója

Talán máskor meglepő lenne, de mivel 2020-at írunk ezért nem annyira az, hogy ismét csúszik a Larian Studios berkein belül készülő Baldur's Gate III Early Access-megjelenése. Szerencsére ezúttal csak egy pár napról van szó.

Baldur's Gate III - videó a közösségi élményekről

Újabb trailerrel jelentkezett a hamarosan Early Accessben elrajtoló Baldur's Gate III, amelyben a multiplayer lehetőségeiről és az átvezetőkről mesélnek a készítők. A videóban hallottak ráadásul már a játék korai változatában is helyet kapnak.

Baldur's Gate III - teljes áron jön a korai verzió

Kínosan lassan telnek a várakozással töltött napok, ahogy egyre közelebb kerülünk a Baldur's Gate III szeptember végén esedékes Early Access-premierjéhez, amivel kapcsolatban egy érdekes dolgot osztott meg velünk a Larian Studios.

Ilyen gép kell a Baldur's Gate III korai változatához

A tegnapi stream után, amelyben hivatalosan is megerősítették a Baldur's Gate III korai hozzáférésű verziójának a megjelenési dátumát, most megtudtuk a játék gépigényét is, ami abszolút korrektnek mondható.