Baldur's Gate III PC

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
Típus: Akció, RPG

Baldur's Gate III - nincs kizárva a konzolos verzió

A belga fejlesztőcsapat minden erejével azon van, hogy minél hamarabb a nagyközönség elé tárhassa a legendás RPG következő részét - egyelőre PC-n és Stadián, de a jövőben nem elképzelhetetlen, hogy konzolokra is ellátogat a játék.

Baldur's Gate III - itt a másfél órás gameplay stream

Ahogyan egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy early access-állapotba kerüljön a Baldur's Gate III, úgy érkezik egyre több látnivaló a Larian Studios legújabb szerepjátékából. Ezúttal egy rekord hosszúságú gameplay videót kaptunk.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Baldur's Gate III - augusztusban jön az Early Access

Egy rövidke, ám annál hangulatosabb előzetessel és egy gyors fejlesztői update-tel jelentkezett a Baldur's Gate III. Ennél is jobb hír azonban, hogy még idén nyáron mi is belekóstolhatunk a Larian várva-várt szerepjátékába... valószínűleg.

Nyúlfarknyi előzetesen a Baldur's Gate III

Habár a Larian Studios csapatát is kellemetlenül érintette karanténozás, a Baldur's Gate III fejlesztése továbbra is szakadatlanul folyik. Hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg a várva-várt szerepjátékról, de addig is kaptunk egy friss trailert.

Baldur's Gate III - lassabban halad a fejlesztés

A Larian Studios sem menekült a vírus elől, így most takaréklángon készül a Baldur's Gate harmadik része. A lelkesedés ettől függetlenül változatlan a csapatnál, még idén elérhetővé tennék early accessben a játékot.

Elsőként mozgásban a Baldur's Gate III

Tegnap éjjel végre élesben is láthattuk a nagy múltú szerepjáték-sorozat legújabb fejezetét! A hátborzongató mozis előzetes után több mint egy órán keresztül követhettük a Baldur's Gate III játékmenetét.

Kiszivárgott képeken a Baldur's Gate III

A Larian Studios ma este, magyar idő szerint 21 órakor mutatja meg az első gameplay látnivalókat a Baldur's Gate III-ból, az imént viszont kiszivárgott néhány screenshot a játékról, így már most megleshetjük közelebbről!

Idén már játszható lesz a Baldur's Gate III

Izgalmas évek várnak a Dungeons & Dragons szerelmeseire, hiszen rengeteg videojátékos adaptáció van készülőben, élükön a Baldur's Gate III-mal. A Larian fejlesztésének korai változatát ráadásul már idén kipróbálhatjuk.

Hamarosan megmutatja magát a Baldur's Gate III

A Larian Studios is ellátogat Bostonba a jövő héten esedékes PAX Eastre. Érdemes lesz figyelemmel követnünk az eseményt, ugyanis ekkor láthatjuk először a Baldur's Gate III játékmenetét.