Pentiment - launch traileren az Obsidian új RPG-je

  • Írta: szlav
  • 2022. november 14.
  • Videó
Link másolása
A középkori kódexlapok illusztrációi elevenednek meg az Obsidian legújabb szerepjátékában, a Pentimentben. A játék holnap megérkezik, csekkoljátok az utolsó előzetesét!

Igazi ínyencség érkezik holnap PC-re, Xbox-konzolokra, no meg persze az Xbox Game Pass kínálatába. A Pentiment a tizenhatodik századi Bajorországba repít vissza bennünket, ahol egy fiatal kódexmásoló szemszögéből tapasztalhatjuk meg a kor jellegzetességeit. A történetet azonban hamar felkavarja egy gyilkossági rejtély is, így garantált, hogy izgalmakból és különös összeesküvésekből sem lesz hiány.

A Pentiment holnap, azaz november 15-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. A játékot megtaláljátok majd az Xbox Game Pass kínálatában is.

4.
4.
Ooorky
Elég nagy The Procession to Calvary koppintás, csak ott valódi középkori festményekre húztak rá egy humoros történetet. Furcsálltam is anno, hogy kb. 3 hónap után kikerült Gamepass-ból, így már részben érthető.
3.
3.
hedzsooo
En kivancsian varom, szerintem hangulatos, + eddig nalam a jatekaik bejottek
2.
2.
szlav
#1: Tény, hogy ez részben klasszik kalandjáték, de elég combos szerepjátékos elemek vannak benne ahhoz, hogy bőven besorolható legyen RPG-nek is. Plusz ezt nem én találtam ki, a fejlesztők is így hivatkoznak rá.
1.
1.
markoci555
nem tudom, de ezeket soha nem hívtam rpg-nek
még több választásos elágazási ponttal is inkább szimpla kalandjátéknak tűnik, többihez hasonló lineáris cuccnak, amivel nekem semmi bajom, mert imádom az ilyeneket, csak nem értem az "rpg"-t benne
persze minden ****a rá lehet aggatni, de mindenki tudja miről beszélünk, azt a kissé tág műfajt jelképezi, és nem ezt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...