Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 21.
  • Toplista
A Pokémon Scarlet & Violet jött, látott, és feltörölte a mezőnnyel a padlót - legalábbis a briteknél.

Döbbenetesen jó rajtot vett a múlt héten megjelent Pokémon Scarlet & Violet a briteknél: a játék két kiadása vezeti az eladási toplistát, sőt a Dual Pack-csomag is jól teljesített, annak a hatodik helyet sikerült megcsípnie. A harmadik helyezett egyébként a FIFA 23 lett, míg a God of War: Ragnarök lecsúszott a negyedik helyre.

Visszatérve a Pokémonra: az új rész az év legjobb nyitányát produkálta, még a FIFA 23 számaira is sikerült ráhúznia 4 százalékot - és ezek csak a dobozos eladások. Ami azt illeti, a briteknél ennél jobban csak a Sun & Moon rajtolt jobban a Pokémon-sorozat tagjai közül, és az valószínűleg azért szerepelt ilyen jól, mert a Pokémon GO-mánia miatt a szokásosnál jobban érdeklődtek a játékosok a Pokémon iránt. A Scarlet & Violet első heti eladásai 36 százalékkal múlták felül a Sword & Shield, 70 százalékkal a Brilliant Diamond & Shining Pearl, és 56 százalékkal a Legends: Arceus számait.

A hét másik fontos újonca a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me volt, ez a tizenhatodik helyen kezdett.

1. Pokémon Violet
2. Pokémon Scarlet
3. FIFA 23
4. God of War: Ragnarök
5. Call of Duty: Modern Warfare II
6. Pokémon Scarlet & Violet - Dual Pack
7. Horizon: Forbidden West
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Nintendo Switch Sports
10. Sonic Frontiers

1.
1.
tyber16
A technikai problémáktól eltekintve nagyon jó lett az új Pokémon. Remélem minél előbb patchelik mert a frame dropok nagyon szarok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...