Óriási rekordeladást produkált a God of War: Ragnarök

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 24.
  • Biznisz
Link másolása
Két hete saját magunk is átélhetjük Kratos és Atreus legújabb kalandját a God of War: Ragnarökben, amely óriási rekordokat döntött meg már a megjelenés hetén.

November 9-én végre megjelent a God of War: Ragnarök, a Santa Monica Studio legújabb munkája. Nem árulunk el nagy titkot, hogy a stúdió természetesen nem okozott csalódást, erről részletesen írtunk a tesztünkben. Mind a szakma, mind pedig a játékosok oda vannak érte, óriási rajongás övezi a játékot, nem is csoda hát, hogy számos rekordot döntött meg a megjelenése óta Kratos és Atreus legújabb kalandja.

A PlayStation a hivatalos közösségi média felületein tette közzé a fent látható képet, melyből kiderül, hogy a megjelenés hetében a God of War: Ragnarök több mint 5,1 millió példányban kelt el. Ezzel ez a cím vált a leggyorsabban fogyó PlayStation-exkluzív játékká, és természetesen ezzel egy időben a God of War-franchise történelmében is rekordot állított fel.

Ugyan a Golden Joystick Awardson nem díjazták a játékot, tagadhatatlanul megérdemli az elismerést és a rekordokat. Egyébként a játék rendezője, Eric Williams elhintett néhány érdekességet a God of War: Ragnarökről a minap, például azt, hogy nem terveznek kiegészítőt hozzá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...