Frissítve: The Callisto Protocol - kiszivárgott az első félóra

  • Írta: szlav
  • 2022. november 27.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül megjelenik a The Callisto Protocol, de úgy tűnik, a Striking Distance Studios alkotása sem úszta meg további szivárgások nélkül. Az internetre felkerült a játék első félórája.

Úgy tűnik, ez egy ilyen nap, sorra szivárognak a jövő hét legnagyobb játékmegjelenései. Korábban a Need for Speed: Unbound idő előtt kikerülő felvételeiről számoltunk be, most pedig a The Callisto Protocol a soros.

Egy lengyel játékos láthatóan már most hozzájutott a Dead Space szellemi örököseként emlegetett horrorjátékra, majd fogta magát, és az első félórát feltöltötte az internetre. Habár csak a nyitányról van szó, nyilván erősen spoileres az anyag, szóval vigyázzatok vele! A videót itt tekinthetitek meg.

Ha úgy tervezitek, hogy ti is játszani fogtok Glen Schofield legújabb rémálomba illő alkotásával, akkor azt ajánljuk, kíméljétek meg magatokat a fenti videótól. Nézzétek meg helyette inkább az játék élőszereplős előzetesét, és csekkoljátok le a meglepően barátinak tűnő gépigényt!

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Update! Úgy tűnik, időközben lecsaptak a kiszivárgott videóanyagra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...