Brit toplista: besültek a nagyágyúk

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 5.
  • Toplista
Link másolása
Hiába érkezett több neves újonc is a múlt héten, a brit játékeladási toplistán egyikük sem tudott kiemelkedő eredményt elérni.

Három nagyágyú is érkezett a múlt héten a boltokba, a briteknél azonban egyik sem kezdett túl jól: a The Callisto Protocol csak a hatodik lett, a Need for Speed: Unbound a tizenhetedik, a Marvel's Midnight Suns pedig a huszonhatodik. Az persze most is bekavarhatott a képbe, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokat számlálja, azonban a fenti eredmények még így sem festenek túl jól.

A legjobb tíz között tehát most is a szokásos slágerjátékokat találjuk meg elsősorban, így a listát ezúttal is a FIFA 23 vezeti, míg az ezüstérmet a Call of Duty: Modern Warfare II vihette haza. A God of War: Ragnarök ezúttal belehúzott egy kicsit, és a legutóbbi ötödik helyezését a harmadikra cserélte. Apró érdekesség, hogy a 2017-es Mario + Rabids: Kingdom Battle a különféle leárazásoknak hála új erőre kapott, és megcsípte magának a tizennyolcadik helyet.

1. FIFA 23
2. Call of Duty: Modern Warfare II
3. God of War: Ragnarök
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Pokémon Violet
6. The Callisto Protocol
7. Pokémon Scarlet
8. Nintendo Switch Sports
9. Sonic Frontiers
10. Animal Crossing: New Horizons

11.
11.
crytek
#9: Stalker 2 0 day game passos lesz, így amit írtál ezért volt félreérthető. "bekerulhet addig akar Game Pass-ba is" nem kerülhet már tény hogy 0 day tag lesz
Az összes korábbi stalker megvan sajnos egyik se nagy eresztés
10.
10.
Doomsayer
#9: Várom a játékot, de az előző része is 130-140 évet csúszott? 2000-ben jelentették talán be, hogy 2001-ben jön, amit eltoltak 2003-ra, azt 2007-ben jelent meg úgy, hogy a fele játékot ollózták.

De igen jó játék volt az és várom a második részét, mert szerintem nyugdíjasan is játszani fogok úgy is.
9.
9.
hedzsooo
#6: Latom osszezavartalak, ne haragudj. Termeszetesen vegig a S.T.A.L.K.E.R. masodik reszerol irtam, hiszen az az uj. Az elso resze mar mondhatni osregi, amennyi jatekot kiadnak manapsag akar 1 even belul is. Bar lehet neked meg csak most lett meg Game Pass-ban, occsooon. :)

A 2. resze meg jovore jon ki, de meg igy is sokara mint mar korabban irtam, mivel csak a jovo ev legvegere varhato jelenleg.
8.
8.
crytek
#7: Akkor lenne valamit érő ez a lista bármilyen tekintetben ha úgy lenne mint régen (vagy lehet még van is mostanában nem igen láttam) volt egy lista ahol dbszámra le volt írva hogy első hely 245.000 db stb... Vagy az is elég lenne hogy a top 10-be a 10. hány db-al került fel.. mert lehet 10k db csak az meg semmi
7.
7.
delphijos
Amúgy ha minden így is van, a Brit DOBOZOS eladás ma már tényleg mennyire releváns ?
6.
6.
crytek
#5: Mi kerülhet be a game passba addig? (stalker az 0 day game passos eleve,szóval nem értem mire írtad. Amúgy én 2024 előtt nem várom a stalker 2-öt)
5.
5.
hedzsooo
#4: A Stalker 2 meg igen messze van, bekerulhet addig akar Game Pass-ba is
4.
4.
crytek
#2: Brit toplista = lemezes... ott nem igen van refund szerintem..

Stalker meg mint nagyágyú főleg a 0 day game passával?...az maga lesz a csoda hogy felkerül a top 10-be
3.
3.
hedzsooo
Amik igazan nagyagyuk lesznek, PC-re is jonnek, + mar tudunk is roluk, azok pl.: Bethesdatol a Starfield. Aztan pl. az uj S.T.A.L.K.E.R. jatek, ezek nagyagyuk, nagyobb reteget mozgatnak meg, illetve olyan studioktol jonnek akiknek a korabbi jatekaik is mar letettek valamit az asztalra rendesen. Vagy pl. a maig igen nepszeru Harry Potter-univerzumaban jatszodo Hogwarts Legacy-ra is sokan kivancsiak lesznek, + eddig jol is fest, szoval akar nagyagyu is lehet meg belole.
2.
2.
hedzsooo
Nem volt semmi nagyagyu, nem mindenki van oda az arcade autoversenyzos jatekert, a horror megint nem mindenkinek valo/kell, raadasul sokan koszontek de vissza is kertek az arat a Steamen a C. Protocolnak mert ugye allitolag annyira gatyan fut a legjobb rendszereken is. A MARVEL-jatekot lattam csak eselyesnek mert adtak bele sok jo szereplot, + vmi kerek sztorit, DE a csatak kartyakra epulnek, ez nem mindenkinek gyerebe, ismet 1 retegjatekrol van szo tehat... Meg aztan neztem h a jatek a duplajaba is kerulhet ha az osszes skin-t is szeretne az ember... XD Ezenfelul ott sem volt felhotlen az indulas Steamen, ott is akadtak teljesitmenybeli gondok eleg komolyak, nem csak FPS-droppok de crash is, ami ugye ergo jatszhatatlanna teszi a tyutyerkat... Hogy ez a driverek hibaja a VGA gyartoktol inkabb, v. a fejlesztok sara teljesen, a jatekosok szempontjabol 1kutya meg ugyebar... :)))
1.
1.
crytek
Nincs itt semmi meglepetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...