A Guerrilla megerősítette, hogy egy multiplayer-orientált Horizon-játékon dolgozik

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 16.
  • Hír
Link másolása
Korábban csak pletykaszinten hallottunk róla, a Guerrilla Games legfrissebb álláshirdetéseiben azonban egyértelműen megerősítik, hogy egy kooperatív módra kihegyezett Horizon-játék készül náluk.

Intenzív toborzásba kezdett az amszterdami Guerrilla Games, nem kevesebb, mint tizenhét új pozíciót hirdettek meg egy új projekt kedvéért, ezek leírásaiban pedig vissza-visszatér, hogy a leendő kollégáknak egy multiplayer-orientált, egészen pontosan kooperatív módra kihegyezett fejlesztésen kell majd dolgozniuk.

A csapat később a Twitter-oldalán még látványosabban megerősíti a nyilvánvalót: egy szintén toborzásra szolgáló felhívásban egyértelműen leszögezik, hogy bár továbbra is szeretnének egyjátékos kalandokat fejleszteni Aloyjal a főszerepben, egy online projektjük is készül, amelyben a játékosok együtt, új karakterek és egyedi, "stilizált" látványvilág mellett fedezhetik fel a Horizon vadonjait.

Azt persze ez nem igazán lepi meg, aki figyelemmel követte a Guerrilla körüli történéseket, jó ideje pletykálják már ugyanis, hogy egy kooperatív Horizon-játék is csőben van a hollandoknál. A hírek szerint a csapat már az első Horizonba is szeretett volna multiplayert csempészni, a fícsört azonban egészen mostanáig visszatartották, és most jó esély van rá, hogy önálló címként dobják majd piacra.

A most emlegetett anyag egyébként nem összekeverendő a Horizon MMO-val, amit az NCsofttal közösen készít a csapat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...