A Naughty Dog nem fogja idő előtt leleplezni a titkos projektjét

Link másolása
Régóta tudjuk, hogy a Naughty Dog jelenleg gőzerővel dolgozik egy The Last of Us mutliplayer játékon, azonban egy másik projekt is készülőben van náluk.

Már egy jó ideje tudjuk, hogy a Naughty Dog jelenleg gőzerővel dolgozik egy multiplayer játékon, mely a The Last of Us világában játszódik. Tavaly röppentek fel a hírek arról, hogy egy másik, AAA-kategóriás cím is készülőben van náluk, melynek munkálataiba a PlayStation Studios Visual Arts csapata is besegít. Néhány nappal ezelőtt újabb életjelet adott magáról a csapat készülő multiplayer játéka, most pedig a stúdió vezetője, Neil Druckmann adott interjút egy online újságnak.

Druckmann beismerte, hogy az Uncharted 4: A Thief's End, valamint a The Last of Us: Part II játékokat bőven idő előtt leplezték le, mely nyomás alá helyezte a fejlesztőket, így nehéz volt megtalálniuk az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Tanulva a hibáikból, nem tervezik idő előtt leleplezni a készülő új projektjüket, így a határidőkkel játszadozva kényelmesebben tudnak dolgozni rajta. Így a korábbi játékaikhoz képest a megjelenéshez sokkal közelebb fogják bemutatni a készülő új AAA kategóriás játékukat, amiről egyelőre semmit nem tudni, csupán azt, hogy Druckmann és a csapata leírhatatlanul izgatott miatta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...