Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

  • Írta: szlav
  • 2022. október 26.
  • Hír
Link másolása
A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Tudjuk jól, hogy a The Last of Us-széria és az Uncharted-játékok fejlesztőcsapata, a Naughty Dog nem tétlenkedik, lassan azonban kezd kikörvonalazódni, hogy mi lehet a stúdió egyik új, eddig be nem jelentett projektje. A VGC szúrta ki elsőként azt az álláshirdetést, amelyben a Sony elárulta, hogy a vállalat egy új belsős fejlesztőcsapatot indít, melyet a PSS Visual Arts produkciós brigádja támogat majd - az a csapat, akiknek a legtöbb SIE-fejlesztés animációs munkáját, motion capture-felvételeit és átvezetőit köszönhetjük.

Na, de hogy jön ide a Naughty Dog? A leírásból az is kiderül, hogy ez az új fejlesztőbrigád a Naughty Dog csapatával együtt dolgozik majd egy vadonatúj, AAA-kaliberű címen. A játék részleteiről természetesen még semmit nem árult el a Sony, annyit viszont már tudhatunk, hogy a vállalat zárt ajtók mögött tisztán felvázolta, hogy miféle címről lesz szó. A tervezőasztalon lévő projekthez egyébként egy olyan tapasztalt producert keresnek, aki a múltban legalább két AAA-játékon dolgozott vezető producerként, vagyis nyilvánvaló, hogy nem bízzák a véletlenre a titokzatos új cím munkálatait.

Free-to-play lehet a multiplayeres The Last of Us-játék

Ha már hasonló témánál vagyunk, bedobjuk ezt is: a Naughty Dog saját weboldalán is zajlik a toborzás. A stúdió egy olyan producert keres a The Last of Us multiplayeres mellékágához, akinek van tapasztalata az AAA-kategóriás free-to-play játékokkal. Ez a sor ugyan nem ad semmire garanciát, de úgy tűnik nincs kizárva, hogy a Factions többjátékos mód utódja egy ingyenesen hozzáférhető anyag lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...