A Naughty Dog új koncepciórajzot osztott meg a multis The Last of Us-játékhoz

Link másolása
"Még idén elkezdünk néhány részletet elárulni nektek a The Last of Us multiplayer játékunkról." - nyilatkozta Neil Druckmann.

A Naughty Dog közzétette a második koncepciórajzot az önálló The Last of Us multiplayer játékához. A stúdió tavaly júniusban osztotta meg a projekt első koncepciórajzát, amikor elárulta, hogy a cím saját történettel és vadonatúj karakterekkel is rendelkezni fog.

Neil Druckmann, a stúdió társelnöke egy mai blogbejegyzésben elmondta, hogy még idén további információkat fognak felfedni a játékról.

"Már nagyon izgatottak vagyunk a The Last of Us 10. évfordulója miatt, ami júniusban lesz, és nagyon várjuk, hogy többet oszthassunk meg veletek a franchise jövőjéről" - írta. - "Lesz egy pár meglepetésünk és még idén elkezdünk néhány részletet elárulni nektek a The Last of Us multiplayer játékunkról."

A bejegyzésben Druckmann azt is elárulta, hogy a The Last of Us franchise 2022 decemberéig több, mint 37 millió példányban kelt el világszerte. És ennek a sikernek köszönhető az is, hogy nem álltak meg csupán a videójátékoknál. Az HBO The Last of Us TV-adaptációjának premierje január 15-én lesz, ami biztosan számos játékrajongót fog a képernyők elé bilincselni.

3.
3.
Lackooo84
Apjuk fszát, azt hittem idén már megjelenik. Hány évet várjunk még erre a fosra, hülyék ezek...
2.
2.
markoci555
kíváncsian várom merre megy el, ilyen division cucc, vagy nyílt survival?
örülnék ha valaki már csinálna egy igényesebb tarkov féle játékot zombikkal
1.
1.
csoki0619
Ez sztem egy nagyon tuti multi cím lesz. Ez a zombikkal és túlélőkkel teli kihalt világ, a második résszel behozott apró játékmechanikák. Single kampány, pve(zombik) és PvP(emberek) keverék.
WLF vs Jackson. Példa, mikor Ellie és Dina a Tv székházba mennek megkeresni az egyik tagot Abby bandájából, és rajtuk ütnek a farkasok, akk AI helyett, valódi játékosok ellen kell küzdeni, vagy akár hangtalanul kiiktatni őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...