Tisztázódott a Halo-franchise jövője

Link másolása
A 343 Industries csapatára rájár a rúd az utóbbi időben, de végre tisztázták a stúdió, illetve a Microsoft egyik legfontosabb franchise-ának a jövőjét.

A Microsoft nemrég több mint 10 000 alkalmazottat bocsátott el, köztük számos Halo-fejlesztőt is. Ha ez nem lenne elég, akkor a 343 Industries csapatára amúgy is rájár a rúd, hiszen néhány napja Joe Staten elhagyta a stúdiót, továbbá ex-Halo Infinite fejlesztők is kritizálták a stúdió és a Microsoft működését. Felröppentek olyan pletykák is, hogy a Halo-franchise-t a jövőben más csapat fogja kalapálni, most pedig a stúdió vezetője, Pierre Hintze tiszta vizet öntött a pohárba.

Twitteren nyugtatta meg a rajongókat azzal kapcsolatban, hogy a pletykák ellenére a jelenben és a jövőben is a 343 Industries fogja készíteni a Halo-játékokat. Hogy ez jó, vagy rossz hír, azt mindenki maga döntse el, annyi bizonyos, hogy a Halo Infinite nem hozta a Microsoft és a játékosok által hozzá fűzött reményeket. Remélhetőleg a stúdió tanult a hibáiból, és a következő résszel visszaállítják majd a franchise egykori dicsfényét.

5.
5.
Őrnagy
Ez az egész project egy katasztrófa.
4.
4.
crytek
Szerencséjük hogy lehet jövője... bárcsak valami értelmes cég kezébe lenne az ip és akkor talán összerakna egy értelmes single kampányt
3.
3.
MUNRO
Lejtmenet, csak ugye a teló jobban tudja...
2.
2.
MUNRO
Pedig olyan jól kezdődött ez a kapcsolat a HALO és a 343 industries között. Emlékszek még 2012 végén a HALO 4-re ami akkor jött ki, hatalmasat ütött, itt, ezen az oldalon is nagyon-nagyon magas pontszámot kapott. De azóta csak a leatherette...
1.
1.
Jarl Balgruuf
Twitteren nyugtatta meg a rajongókat azzal kapcsolatban, hogy a pletykák ellenére a jelenben és a jövőben is a 343 Industries fogja készíteni a Halo-játékokat.

Ez minden csak nem megnyugtató...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...