Friss lesifotók a Fallout-sorozat forgatásáról

  • Írta: szlav
  • 2023. január 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Javában zajlik az Amazon-féle élőszereplős Fallout-sorozat forgatása. A legújabb fotóknak hála most a híres Red Rocket benzinkút egyikét csodálhatjuk meg.

Habár a világ jelenleg a The Last of Us lázában ég, nem ez az egyetlen videojátékos világvége, amely sorozatként is a nézők elé jut. New York környékén már javában forog az Amazon ernyője alatt készülő Fallout-sorozat, melyről korábban már láthattunk pár nagyon ütős szettfotót, most azonban egy helyi rajongó csípett el valami egészen különlegest.


Bizony, az eredetileg Twitteren megosztott fotókon jól látszik, hogy már javában készül a játékokból is jól ismert Red Rocket benzinkútlánc egyik pontja. Habár az állomás felirata le van takarva magát a rakétát sem építették még meg, a retro-futurisztikus dizájn és a rozsdamarta oldtimerek láttán egyből tudhatjuk, hogy melyik játékuniverzumba csöppentünk bele.
 
Az Amazon, a Kilter Films és persze a Bethesda által felügyelt sorozat showrunnerei Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner lesznek, Jonathan Nolan és Lisa Joy pedig producerekként egyengetik a széria útját. A korábbi hírek szerint Walton Goggins játssza a főszerepet, de Kyle MacLachlan is kiemelt szerepet játszik majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...