Gameplay traileren a The Day Before

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 3.
  • Videó
Link másolása
A játék megjelenését eddig kétszer csúsztatták el, egyszer egy évvel, másodjára nyolc hónappal. Most már végre mozgásban is láthatjuk.

Nincs könnyű helyzetben a Fntastic csapata, amikor szóba kerül a The Days Before. A két jelentős késés után a játék Steam-oldalát is törölték, holott addig egyértelműen vezette a kívánságlistákat. Bár a csapat igyekezett elhessegetni azokat a pletykákat, hogy a játék soha nem is volt készülőben, valami combosat kellene hozzá villantaniuk, hogy hihetőbb legyen. Azonban ez a trailer nem nevezhető annak.

A játék világára talán rá lehet csodálkozni, megnézhetjük, hogy hogyan lehet tárgyakat készíteni és a fegyvereket fejleszteni, lelőnek pár zombit és lopakodnak egy picit. Erős jóindulattal sem nevezhető izgalmasnak, ezen az sem segít, hogy a környezeti hangokon kívül semmi mást nem hallunk. A látvány pedig messze nem az, mint amint a korábbi RTX-es trailer engedett remélni.

Természetesen a megjelenés még odébb van, egész pontosan november 10-e, azonban az eddigiek alapján megérthető, hogy a cikk írásakor 328.000 megtekintésnél miért van a traileren 5.900 like és 7.500 dislike.

8.
8.
markoci555
csak tisztázásképp: tegyük fel hogy tényleg kész van és nem egy gyorsan összedobott valami: akkor ez a végleges játék, lehet előrendelni
7.
7.
crytek
Nem érdekel a game mivel multis lesz,de nem lehet netezni úgy hogy ne tudjon róla az ember.
Ezt csak ők tudják, hogy eddig mit csináltak és mi zajlott ezzel a játékkal kapcsolatban a "háttérben" ,de ezt a videót elnézve simán megalapozottnak tartom azt hogy ez a game még sehol sincsen ahhoz hogy már meg kellene jelennie.
Ezt amit a videóban láttunk kb egyetlen egy ember 3-4 hét alatt simán összedobja.

6.
6.
DragonBleacPiece
5.
5.
FreeKatana
Na, elkezdtek gyorsan játékot fejleszteni, miután megvádolták őket, hogy nem is létezik ilyen IP? Ahhoz képest egész gyorsan haladnak. Elején a házbelső kong az ürességtől, de biztosan rágyúrnak még, hiszen az ilyesmi már a 2005-ös Resi 4-ben is gáz volt. Egy State of Decay szinten még úgy elfogadható, de ha másban nem is, ebben lehetne ihletet meríteni a Division belső tereiről, ha már úgyis ilyen lomizós túlélősdi lesz.
Az nem baj, hogy a karakterdizájn 2010 körüli, mert az irányított karakternek legalább formás, kerek... nagy kofferba jó pakolni, csak szégyen vele utazni, de a zombikat meg úgyse érdekli.
A reklámtáblák viszont legalább annyira ötletesek, mint amilyen élettel teli a környezet. Különösen a Bebsi és az FCC.
A játék így ránézésre, ha túl szép nem is, de legalább unalmas lesz.
Megjelenése rögtön a Star Citizen után várható.
4.
4.
csongor1996
10 perc séta, és semmi nem történik. De legalább segg.

#3 mi ebben a fortnite-os?
3.
3.
DragonBleacPiece
2.
2.
mdr88
Ez bizony pusztulat kevésnek tűnik... a látvány egy dolog... azon nyilván tudnak csiszolni 8 hónap alatt... ami inkább aggasztó az a teljesen üres világ. Sehol egy NPC frakció, ami éjszaka őrjáratozik például, vagy fosztogatók... állatok, amik bevették magukat a városba miután eltűntek az emberek... kíváncsi leszek mennyit lesz arcuk elkérni ezért... no meg hogy mennyivel fog többet nyújtani annál, mint ami ebből a videóból lejön... mert ez igen karcsú :(
1.
1.
Ganzer
Egynek elmegy, de nem vágtam magam hanyatt tőle. Az első 1-2 traileren ez jóval szebbnek tűnt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...