Tagadja a The Days Before fejlesztője a csalásvádakat

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 28.
  • Hír
Link másolása
Az újabb csúszás és a Steam oldal törlése után felröppenő pletyka szerint az egész projekt csak egy csalás volt.

Ahogy arról mi is írtunk, a játék megjelenése gigantikus 8 hónapot csúszik az előzetes ígéretekhez képest. A fejlesztőcsapat állítása szerint a késés tervezett volt, nincs köze ahhoz, hogy a játék Steam adatlapját törölték. A terveik szerint egy 10 perces gameplay videó keretein belül jelentették volna be a csúszást, azonban a név körüli jogi herce-hurca miatt erre végül nem került sor. A november 10-i megjelenés egyfajta biztosíték: elég távoli dátum ahhoz, hogy minden fejlesztési munkálatot és jogi háttérmunkát el tudjanak időben végezni, hogy kész legyen a játék – legalábbis a fejlesztők állítása szerint.

Számos felületen ugyanis ezt a lépést úgy értelmezték, hogy a játék valójában soha nem is létezett, amit láttunk belőle, az csak renderelt videó, és köze sincs a valódi játékmenethez vagy a játék jelenlegi állapotához. Mivel nem ez az első késés a játék esetében, illetve az előrendelési listákon is jól szerepelt, ezért nem nehéz elhinni ezt a lehetséges magyarázatot sem. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből.

5.
5.
crytek
Vegyék elő majd a stalker 2-es jaj a háborút azt benyalja mindenki...
4.
4.
xsbrx
Kíváncsi vagyok hogy október-november tájékán milyen kifogással fog ismét csúszni az egész.
Szerencsére abszolút nem érdekel a játék, de vicces nézni ezt a drámát ami körülötte van.
3.
3.
markoci555
akkor bizonyítsa be azzal a bizonyos beígért gameplay videóval, mivel fel lehet azt tölteni jogi problémák nélkül, vagy üljön vissza és kussoljon be, mert undorító amit művel
a sok idióta meg megint nem képes tanulni és előrendeli... őket nem is sajnálom, hány eset volt már az utóbbi években?
2.
2.
Nothing
"a játék valójában soha nem is létezett, amit láttunk belőle, az csak renderelt videó, és köze sincs a valódi játékmenethez vagy a játék jelenlegi állapotához."

A legelső Xbox promó team-je:

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/030/710/dd0.png
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...