Korábban érkezik a The Last of Us következő epizódja

  • Írta: szlav
  • 2023. február 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Mivel a premier ütközne a Super Bowl mérkőzésével, az HBO úgy döntött, hogy előrébb hozza a The Last of Us-sorozat következő részét. Egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az epizódhoz.

A tengerentúlon rendszerint vasárnap este, Európában pedig hétfő reggelenként szokott befutni az HBO Maxon a The Last of Us. Az ötödik epizód azonban szakít ezzel a ritmussal, az USA ugyanis a Super Bowl lázában ég majd ebben az időben, az HBO pedig úgy döntött, hogy nem állít feleslegesen vetélytársat az epizódpremier mellé. Ennek eredményeképp két nappal korábban, vagyis Magyarországon szombat hajnalban érkezik a sorozat következő része.

Az ötödik epizód egy rövid előzetest is kapott - mondanunk sem kell, hogy az anyag erősen spoileres azok számára, akik nem zárkóztak fel legalább a negyedik részig! Habár játékosként mi már sejtjük, hogy hogyan oldódik majd meg a negyedik rész nagy cliffhangere, a trailer biztosít bennünket arról, hogy bőven számíthatunk még izgalmas (és félelmetes) meglepetésekre Kansas Cityben.

8.
8.
DarkLord
#6: Őszintén megmondom, hogy az első részre nem is emlékszem, pedig nem rossz a memóriám és emiatt :D Egy dologra emlékszem, hogy mindig mikor nekiálltam vele játszani, alig vártam, hogy legyen már vége a fenébe. Sokszor félreraktam hosszabb időre mire újra rászántam magam a játékra és akkor is azonnal elkapott az érzés, "hogy legyen már vége". Viszont a második részét most játszottam végig abból több minden megvan bennem, de a látványvilágtól estem inkább hanyatt többször is és nem a történettől meg a karakterektől.

A film szerintem lesz, még jobb is amúgy (vagy nem), de azért már a 4. résznél be kellene kicsit indulnia a dolgoknak vagy túl sokat alszanak rá és , majd az utolsó részekre dobbantanak valamit, csak addig meg ne unja a nép. Bár az értékelések alapján elég top az emberek szerint, szóval lesz türelem kivárni azt az 1 részt talán, amiben lesz is valami :D
7.
7.
DragonBleacPiece
El kellett gondolkodjak miért nem tetszik nekem a sorozat, amit kb nekem készítettek, és rájöttem miért most így a 4. rész után. Túl gyenge eresztés az egész és nagyon hiányzik belőle az igazi erőszak bemutatása, a legújabb részben is elvolt takarva a néző szeme ha volt kemény jelenet. És a látványvilág TÚL VILÁGOS egy ilyen sorozathoz, a walking dead sokkal hihetőbb. És mindig az a nagy hihetetlen élmény ha valami régi country zene megy? Nekem ettől nem lett hangulatosabb a sorozat, a gitárszótól se. Meg egyszerűen olyan érzés mintha nem lenne tétje az egésznek és csak valami kalandfilmet néznék. Hány részt kell még megnéznem hogy elkezdődjön a sztori meg féljek, aggódjak, törődjek a szereplőkkel? Amennyire rühelltem már énis úgyérzem a 3. rész volt a legjobb, pedig semmi köze nem volt..semmihez.
6.
6.
csoki0619
#4: Amúgy érdekes egy olyan ember véleményét is olvasni a sorozatról, aki a játéktól sem vágta hanyatt magát.
Nálad mondjuk mi az, ami már a játékban nem működött és a sorozattól sem kaptad meg?
5.
5.
nemfontos
Nekem a harmadik volt egyben az utolsó is. Az is kB 10 perc volt azon kívül amit át kellett tekerni belőle. Az első játékot azért továbbra is javaslom legalább egy vegjatszasra.
4.
4.
DarkLord
#3: Ja belőled kijött a pozitív belőlem a kisördög és pont egyszerre, még megbeszélve se lehetett volna pontosabban :D
3.
3.
csoki0619
#2: Ezt, ha akartuk se tudtuk volna ennyire egyszerre. Pro és kontra, kezdődhet a buli. :-)
2.
2.
DarkLord
Csak nekem nem adja a sorozat eddig? Megnéztem mind a 4 részt, de nem értem a sok jó értékelést és a hype-ot körülötte... még talán a két bzis 3. rész volt a legjobb, pedig nem szívlelem a .uzikat és akkor még finom is voltam. (mondjuk végigtoltam mindkét részt, de engem azok se nyűgöztek le a második rész látványvilágán kivül , ami már rég rossz, ha egy játéknál a látványt említem csak meg). Na jó nem károgok itt, mert elveszem másnak a kedvét/lelkesedését esetleg a sorozattól :D
1.
1.
csoki0619
Most néztem meg a 4. részt, hát mit mondjak, nálam működik a dolog. Valahogy sikerült nekik a játékból a két főszereplő között kialakuló kémiát átkonvertálni sorozatformába. Van az egésznek egy természetes íve, nem hát erőltetettnek. Ami külön tetszik, h nem copy past a script, mivel ami játékon belül szét van nyújtva 20 órába, itt abból 9 áll rendelkezésre, és okosan vesznek el, vagy adnak hozzá ha muszáj, mégis valahogy hozza a hangulatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...