50 millió eladott példánynál jár a Red Dead Redemption 2

Link másolása
Óriási mérföldkövet ért el a Rockstar legutóbbi sikerjátéka, a Red Dead Redemption 2.

GamesIndustry.biz által közzétett aktuális Rockstar pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a stúdió legutóbbi sikerjátéka, a Red Dead Redemption 2 átlépte a 50 milliós eladási számot. A 2018-ban megjelent western-szimulátor ugyan nem ért fel a Rockstar másik nagyágyújához, a Grand Theft Auto V-höz, mely már a 130 milliós álomhatárt is átlépte, mindenesetre ez is tiszteletre méltó teljesítmény.

Egyébként a kiadó a legutóbbi negyedévben 1,41 milliárdos bevételre tett szert, ami ugyan pár százalékkal elmaradt a vártnál, azért így sincs okuk panaszra. Függetlenül a Red Dead Redemption 2 sikerétől, egyelőre nincs tervben a natív Xbox Series X/S és PS5 portja a játéknak. Az online részéhez sem érkezik már új tartalom, miközben a stúdió gőzerővel dolgozik a Grand Theft Auto VI-on.


 

3.
3.
Heldengeist
És ezért mondom, hogy nem kell felemelni a játékok árát $60-ról. Mindenki mondogatja, hogy mennyivel drágább ma játékot fejleszteni, mint 20 éve, csakhogy pontosan ugyanannyival nagyobb a piac is (és csökkentek a terjesztési költségek). 20 éve 5 milliós eladás is szinte elérhettlenül nagy szám volt.
2.
2.
br1Koo
Hát ja, amikor ezzel a játékkal játszottam az járt a fejemben:
Csak jó helyre mentek el azok a shark cardok.
1.
1.
HMoody
Szégyen, hogy erre nem jön 60fps next-gen update
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...