Bella Ramsey szerint jövőre érkezhet a The Last of Us folytatása

  • Írta: szlav
  • 2023. március 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO-féle The Last of Us-sorozat sztárja szerint a jövő év végén érkezhet meg a széria második évada, ha a forgatással tudják tartani az eddig megszokott tempót.

Hatalmas siker lett a The Last of Us feldolgozása, így az sem meglepő, hogy az HBO máris berendelte a folytatást. Craig Mazin és Neil Druckmann már korábban elárulták, hogy a The Last of Us: Part II történetét mindenképp két részletben, két évadra bontva szeretnék elmesélni, hiszen egy jóval terjedelmesebb játékról volt szó, melyet egyetlen évad alatt aligha tudnának lefedni megfelelő tempóban.

Az mindenképpen remek hír, hogy még hosszú éveken át velünk marad a széria, azzal azonban ki kell békülnünk, hogy valószínűleg még várnunk kell rá egy keveset, hogy a folytatás a tévéképernyőre kerüljön. Bella Ramsey a Jonathan Ross Show (via Independent) vendégeként mesélt a sorozat jövőjéről. Az Ellie-t alakító színész elárulta, hogy a tényleges forgatás a tervek szerint már idén, az év vége felé megkezdődik, ami egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg 2024 év végére, de legkésőbb 2025 elejére kerülhet a nézők elé a második évad.

A várakozás nem lesz könnyű, de mindez természetesen a történet szempontjából is előnyös lehet. A The Last of Us: Part II eredeti története körülbelül öt évvel vette fel a fonalat az eredeti játék cselekménye után, így itt már egy jóval érettebb Ellie-t ismerhettünk meg. Természetesen a sminkeseknek és kosztümtervezőknek hála semmi esetben sem lesz szükség ennyi várakozásra ahhoz, hogy a sorozat hű maradhasson az alapanyagához.

5.
5.
Nothing
#4: Persze. Ott is marhára irritált, hogy egy 12-14 éves kölyök úgy szövegel, mint egy kiégett, ötvenes prosti, de angolban még volt benne némi természetesség, amit nem lehet magyarba átültetni.
Talán majd egyszer belehallgatok az eredetibe.
4.
4.
Yanez
#3: ", ráadásul a magyar szinkronban a folyamatos káromkodás csak még eröltetettebbnek hat"

Előre is bocs a kérdésért, de játszottál a TLoU játékkal?
3.
3.
Nothing
Belenéztem, látványra nagyon jó, de a sorozat Ellie-je számomra még a játékbelinél is unszimpatikusabb (az agyondícsért színészi talentuma se vágott nyakon, de nyilván bennem van a hiba), ráadásul a magyar szinkronban a folyamatos káromkodás csak még eröltetettebbnek hat.
2.
2.
sumblinker
Ki lesz Ellie? Mellisa McCarthy?
1.
1.
Shao Kahn
Hát ez nagyon hosszú idő. Én gyorsabb tempóban reménykedtem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...