A Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka állítólag 2024 elején érkezik

Link másolása
Jelenleg több bejelentett megjelenés is várat magára a Ubisoft háza táján. Az egyik ezek közül a Massive Entertainment Star Wars-játéka.

A Ubisoft szénája a közelmúltban nem állt túl jól: több játékot csúsztattak és töröltek is. Azonban a Eurogamer írása szerint még 2024-ben szeretnék megjeleníteni a Massive Entertainment nyílt világú Star Wars-videójátékát. A Project Helix névre elkeresztelt cím először 2021-ben hallatott magáról és csak annyit tudunk, hogy a The Division 2 rendezője, Julian Gerighty vezeti a fejlesztést. 

A Ubisoft korábban napvilágra került 2023-24-es pénzügyi évében úgy említették meg a Star Wars-címet, mint "másik nagy játék" és a kiadó állítólag 2024 elejére tervezi a megjelenést. A Ubisoftot ismerve ez az alkotás is át fog esni néhány csúszáson, legrosszabb esetben törlik is a projektet, de drukkoljunk a kiadónak és a Massive Entertainmentnek. 

Arról nem is beszélve, hogy a Ubisoftnak jelenleg rengeteg bejelentett megjelenése van: az Avatar: Frontiers of Pandora, a Skull and Bones, a The Crew Motorfest és az Assassin's Creed: Mirage, hogy csak néhányat említsünk.

8.
8.
Spazz Maticus
#7: Ezen felröhögtem.XD

De igazából remélem nem ez lesz...
7.
7.
DragonBleacPiece
press the mini lightsaber icon to liberate this outpost
6.
6.
markoci555
5.
5.
Ooorky
Ubisoft-open world...

Hello far cry reskin.
4.
4.
Kamukaze
Legyen egy erősen történetközpontú(erő esetében light/dark side) és ne tolják túl a lootolást.
3.
3.
Br1sk
Én is nagyon várom habár én remélem nem olyan lesz mint a division. A nonsense végtelen lootolást utálom meg a fedezékrendszer se a kedvenc shooter játékelemem. Legyen egy star wars far cry erős történettel meg bomba grafikával és én nem fogok panaszkodni
2.
2.
crytek
Ha csak egy AC vagy FC lesz star wars köntösben már jó lesz.Csak single legyen
1.
1.
FrankBlack
Bejelentés óta nagyon várom. Arra számitok (azt remélem) olyan lesz kb. mint a Division 2. Nagyon tetszene egy Division 2-szerű fedezék alapú tps SW lövölde.
Lineáris ugra-bugra laser kardozós sw már van kettő is, most már igazán jöhetne egy jó kis ow sw lövölde.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...